Godmorgon tisdag!

 

 

Godmorgon snyggingar!

Idag gav jag mig själv en extra sov-timme efter att klockan hade ringt och det var himmelskt skönt 🙂 Men – det gör att det är lite brådis till dagis nu så jag önskar dig en amazing dag fylld av solsken, leenden (om du ler så får du leenden tillbaka…) och massor med positiv energi! 🙂

P.S jag sitter och jobbar med en sak som ni kanske kan hjälpa mig med? Jag efterlyser tips på bra nettbutiker som selger mat, böcker (ej amazon, utan mer delikata / speciella..) och magasiner…

♥ PuSsAr & kRaMaR ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Kajsa says:

  Jag vill tipsa om engelska nätbutiker! För oss i Sverige är det väldigt förmånligt att handla där. Pundet ligger på ca 11 kr, och genom att det är inom eu är det ingen extra skatt utan enbart frakt som läggs på. Jag handlar både kläder, hudvård, inredning och annat från tex:
  houseoffraser.co.uk
  debenhams.com
  marksandspencer.com

 2. Ompi says:

  Hej Anna-Stina
  Här är en sida med svenska varor (och magasiner) http://www.sverigeonline.se

 3. Hanne says:

  Denne har masse flotte bøker: http://www.luxurybooks.no

  Klem:)

 4. Yvonne says:

  Jag bara älskar de små visdomsorden de strör omkring i din blogg!!! Man blir så glad och vissa dagar känner man bara att “detdär var ju precis till mig”!
  Ha det gott! Kramar/ Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *