Godmorgon tisdag!

Allmänt

 

Godmorgon bloggvänner!

Vi är ett par ganska nyvakna  girs här hemma och  det var mindre kul att upptäcka att jag har 1400 (!) mejl i min inbox från wordpress (där min blogg ligger..) ang. kommentarer som ska godkännas. Det är någon i-ot som har lagt in en massa länkar (spam) så nu kryssar jag fingrarna för att jag får hjälp att fixa det för det tar tiiiid om jag ska sitta och radera så många kommentarer…

Jag vet, jag har visat bilden tidigare men den här scenen ur filmen kan man se mer än 1 gång 😉

Nu ska  matboxar fixas och sen flyger vi mot dagis.  Oslo bjuder på ett soligt väder idag och då jag kommer hem, från dagis lämningen, så ska jag äntligen fota och visa Lanvin klänningarna. så vi ses lite senare. Måste bara rulla håret först också 😉

HAPPY tisdag girls! CaRpE dIeM!!

pUsS & KrAm!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Wojtan says:

  God morgon!

  Du kan radera dem alla genom ett klick!
  Bara att välja ALLA, och sedan markera åtgärd=radera, så är alla borta sen.

  Ha en fin dag!
  Kram Åsa

 2. Wojtan-
  Miljooooner TACK för tipset !!! 🙂 önskar att det var lika enkelt i min mejl-box, där måste jag klicka ett och ett… Önskar dig en FLOTT dag ! Kram! 🙂

 3. Johanna says:

  Hopppas att ni får en jättefin dag! Vädret är ju helt fantastiskt idag!!! 🙂

 4. Reidun says:

  Hei!
  Takk for mange fine dagens ord!!De er så flotte. Ha en flott dag og håper du får ordnet det du skal!!

 5. Johanna-
  Tack detsamma! ja, vädret är amazing! 🙂 Kram!

  Reidun-
  Tusen tack! 🙂 Jag önskar dig också en strålande dag denna soooliga tisdag. Klem!

 6. Josefine says:

  Vill du ha hjälp att höja spamsäkerheten? Puss

 7. Å fy så tråkigt! Jag har anat att det varit på gång eftersom vissa av dina inlägg har haft så knepiga kommentarer, men att det var så många?! Usch. Men du, du kör väl hotmail? Då är det ju bara att bocka i rutan överst och radera alla! Vips så är du mailfri 😉 Om det nu är det du vill… KRAM och lycka till

 8. victoria says:

  Åh jag gillar oxå den scenen med Carrie och Aiden.Jätte trevlig blogg:)

 9. Jonas says:

  Installera eller be någon installera Akismet i wordpress så slipper du all spam mail!

  Klem / J

 10. Precis, har du inte aksimet? Stoppar nästan allt, eventuellt någon kommentar för mycket dock, har jag märkt.

 11. Jonas says:

  Oj, rensar den för många kommentarer? Det har jag inte märkt, men får inte så många heller ,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *