Godmorgon tisdag!

Allmänt

Dagens bästa accessoar: ett smil!

Godmorgon sweeties!

Välkommen till en ny sooolig dag här hos Gizmolina! 🙂  Jag befinner mig mitt i ett stort uppdrag som gör att jag är ute på vift heeela dagen idag. Ska bara leverera min lilla darling på dagis först så här är det full fart just nu 😉  Kom plötsligt på att Johanna fyller år redan nästa helg! jag har inte helt hängt med tiden …. trodde det var längre till den 21:a…. så – på listan står just nu att jag ska ta tag i hennes inbjudningskort. Ett kul litet prosjekt!

Benetton.

Nej, nu måste vi skynda på här så jag önskar dig en FAB & härlig tisdag fylld av inspirasjon & krativitet! och TACK för alla fina kommentarer ni skriver till mig. You make me H.A.P.P.Y. !!! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. casaofmia says:

  Ha en härlig tisdag! Så mysigt med en liten födelsedag att planera.

 2. Din glädje smittar av sig, härligt.
  Vad roligt med ett födelsedagsbarn snart, ska bli spännande att se vad för fint du hittar på i år 🙂

  Många kramar

 3. Connie says:

  Hei, anbefaler http://cocodot.com/ for herlige invitasjoner! Ikke mye dyrere enn Prints with wings heller. Lykke til!
  http://www.conniejullumstro.com/

 4. Jessica says:

  Hej,Tänkte tipsa om fina inbjudningskort på
  Vistaprint.se. Har beställt därifrån flera gånger!
  Lycka till med både jobbuppdrag och kalasplanering!
  Kram Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *