Godmorgon tisdag!

Allmänt

Gizmolina & Co. idag runt kl. 15.45. Godsaker från Ti-Mo, halsband från Syster P och en busig prinsessa som lekte kurragömma bakom skyltdockorna.

Gooodmorgon sweeties!

Jag undrar när jag ska lära mig att det kan vara en god idé att hoppa i säng lite tidigare på kvällarna?  Inom kort hoppas jag… för då slipper jag vara så trött då klockan ringer 😉   Idag ska vi en sväng till läkaren (kontroll) och sen kör jag  öppet i butiken kl. 12 – 16.  Funderar på att ha stängt i morgon (onsdag) eftersom det är 1/2 dag… eller vad säger du? Ska du ut på shopping i morgon?

Yes, jag säljer lite barnkläder i butiken, från den underbara Love Child kolleksjonen till Ti-Mo. Tar in size 4 & 6 år och förutom den ljuvliga klänningen så har jag tights, kofta, kjol och en lik klänning i grönt… 

Jag tycker att den här underklänningen från Ti-Mo är SÅ fin! den påminner om lyxiga La Perla och den passar lika bra som underklänning som nattlinne…  De fina smyckena kommer som sagt från Syster P.

Önskar dig en magisk tisdag fylld av glada stunder!!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Ohhhh denna underklänning är bara sååå fin 🙂

 2. Karin says:

  Åh vilken underbar klänning, och smyckena – såå fina! Johanna är i sin tur söt som socker! Så långt hår hon har fått förresten – jättefint!!! En härlig tisdag önskar jag dig som varje dag sätter guldkant på bloggläsningen! Kramar från Karin.

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fin feedback!! 🙂 Jag blir riktigt riktigt glad då jag läser att jag sätter guldkant på bloggläsingen. Tack ! Önskar dig en underbar dag ! Kram ! 🙂

 3. casaofmia says:

  Åh så fint, Johanna är underbar i klänningen, kram

 4. Viv says:

  Herlige bilder, og Johanna er jo bare for søt!!

  Ta deg fri i morgen og bare nyt dagen!! 🙂

  Klem

  • gizmolina says:

   Tack fina du! 🙂 Tror faktiskt att jag har stängt så att jag hinner fixa privata ärenden sammen med Johanna innan Norge stänger för påsk.. Klem !

 5. LIFE by TESS says:

  Ooh så fint alltihop, vill ha! Hur är 4 år, som 104 cl?

  • gizmolina says:

   Kul att du tycker om det! 🙂 Ja, jag tycker att 4 år är som 104 cl. Min Johanna som är 5,5 kör jag 6 år till. Kram! 🙂

 6. Home of M says:

  Vilka söta klänningar! Ta en ledig dag imon. 😉

  Ha strålande dag!
  Kram

  • gizmolina says:

   Tack! Ja, jag tror att jag kör en IKEA / fixardag i morgon. Hela Norge stänger nämligen för påsk runt kl. 14/15 idag och öppnar inte igen förren på tisdag… Önskar dig en riktigt GLAD PÅSK ! Kram ! 🙂

 7. ebba says:

  är det inte på torsdag det är halv dag?
  det kanske är annorlunda i norge? 🙂

  • gizmolina says:

   Som jag skrev häromdagen så är påsken “större” i Norge så : onsdag är 1/2 dag och torsdag är röd dag . Så ja, det är annorlunda i Norge. Kram ! 🙂

 8. Elisabeth says:

  Åååhhh, jeg vil/må/skal ha den underkjolen!! 🙂 Hvilke strl har du inne? Pris?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *