Godmorgon tisdag!

Allmänt

Tjingeling mina fina bloggvänner!

Morgonstund har guld i mun…eller kanske mest en mun som gäspar? I alla fall hos mig. Någon morgonmänniska har jag då aldrig varit men nattuggla däremot… 😉

Jag fick precis tid till en sak som jag väntat på en stund så nu blev det plötsligt lite små körigt här men det är det värt !  Detta gör att jag inte riktigt vet vad jag hinner med innan jag öppnar butiken kl. 13.00 … men det är lite av tjusningen med livet tycker jag, att man aldrig riktigt vet vad nästa dag bjuder på och – oavsett vad jag får gjort idag så känner jag på mig att detta blir en bra dag ! 🙂

Till vardags ä l s k a r jag mina Clean parfymer och hur söta är inte de små i limited edition? perfekta till både handväska och resa.

Ingen är framme så snabbt med plåster om någon gjort illa sig som lilla J och ingen shoppar så mycket plåster som henne heller… 😉  sötast just nu är Tröstisarna (som är mjuka som gossedjur) och till er som ska resa och bo på Sunwing i sommar: en nyhet är bl.a. Lollo & Bernie plåster ! J hoppade högt av glädje då hon hittade dem senast vi var i Thailand. Den fina First Aid boxen är från min butik ( nok 89 ).

Jag önskar dig en riktigt riktigt h ä r l i g tisdag !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Happy Happy tisdag söta fina 🙂

 2. Lena i Uppsala says:

  MMMM – me like!
  Jag blev precis väligt glad av att bara titta in här och bara få vara en stund.
  Önskar dig en strålande dag och glöm inte bort att stanna upp och njuta i nuet!
  Hoppas solen skiner på dig!
  // Lena

  • gizmolina says:

   Tack för dagens bästa påminnelse ! jag är bra på att påminna andra om det men glömmer lätt bort mig själv… 😉 Önskar dig en fanastisk dag ! dina kommentarer peppar ! Kramar ! 🙂

 3. Annica says:

  Clean använder jag också, såå fräscha vardagsdofter! Ha en härlig tisdag du med, kram!

 4. Hege says:

  Hei!

  Jeg elsker også Clean duftene!
  Har du prøvd den nye Clean “Skin”?(burgunder flaske)

 5. Oj, Maja kommer att döö av lycka när vi kommer till Kreta ;)! Plåster och Lollo&Bernie i kombination. Två favoriter i ett…

  Kram Sandra

  • gizmolina says:

   Johanna dog nästan av lycka hon också ! 😉 och inte nog med att de kommit med plåster…. vi snackar SÅ mycket mer. Ska fota och visa en dag snart … Happy tisdag ! Kram ! 🙂

 6. fru Svensson says:

  Har problem med självsprickor på fingrarna så här går det också åt massor med plåster.
  Är så supertrött på plåster som bara ramlar av ;(
  Har börjat köpa Hallo Kitty så är det åtminstonde lite färg som bryter av mot alla trista plåster.
  Gillade era tröstisar 😉
  Ha en underbar dag.

  • gizmolina says:

   Ja Hello Kitty plåster är SÅ mycket finare att gå runt med än de där vanliga hudfärgade… Och tröstisarna måste du testa. Hur söta som helst ! Ha en underbar dag du också och hälsa familjen! Kramar ! 🙂

 7. Annette says:

  Takk for enda et fint blogginnlegg, alltid like god stemning hos deg! På søndag reiser vi til Lollo & Bernie på Rhodos, gjett om vi skal handle plaster og mye mer 😉 Takk for fint tips!

  Hvor kan man kjøpe de små flaskene med Clean? Fristende…

  Ha en strålende kveld!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *