Godmorgon tisdag !

Allmänt

Dagens reminder.

My sweet darlings !

Ligger vid poolen och lilla J badar men nu kom det en ny regnskur så vi ska gå upp och chilla på terrassen istället.  Det här är 1:a molniga regndagen sedan vi kom så vi ska inte klaga. Det är ju trots allt regntid här nu ….  Ops, nu droppar det på min mac. Bäst att gå in. 🙂

En sak som gör mig lycklig är tanken på vår nya lägenhet som väntar på att inredas då vi kommer hem….sitter och inreder J´s rum i huvudet och ser fram emot att inreda terrassen så att vi kan sitta ute och njuta sommarkvällarna då vi kommer hem.

Önskar dig en amazing dag !!! 🙂

Uppdatering kl.17.25:  det regnar så där galet mycket som det bara gör i Thailand…

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon tisdag !”

 1. fru Svensson says:

  Är det ert nya hus ?
  Ser underbart ut.
  Tror ert nya hem blir som en dröm när du fått inreda klart 😉
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja, hela huset är vårt ! 🙂 Nejdå, skojar bara, men vi bor i en av lägenheterna i detta vackra hus och jag riktigt längtar till vi kommer hem så att jag får packa upp flyttkartongerna och boa in oss. Kram !

 2. Annette says:

  Wow, det nye hjemmet ser fantastisk ut! Tenker du klør i fingrene etter å sette i gang, dette blir fantastisk med din gode smak 🙂
  Nyt ferien, det er så fortjent!
  Elsker bloggen din, titter inn flere ganger hver dag, fordi du gir meg energi!!

  Klem fra Annette

  • gizmolina says:

   Ja, det kliar så mycket i fingrarna att jag faktiskt har lite hemlängtan 😉 Så det blir helt OK att resa hem snart ! Och miljoner tack snälla du för fina ord ang. bloggen. Din härliga feedback peppar mig !! Önskar dig en underbar sommar & ferie ! Klem !

 3. E says:

  Hej!
  Har du något bra tips på fina vuxensovrumstapeter? Det är en djungel där ute och jag behöver hjälp! :)Tack på förhand!

  • gizmolina says:

   Åh vad jag önskar att jag hade ett konkret tips till dig….men tapet favoriter är: Sandbergs, Ralph Lauren, Pip Studio och Cole & son (tror de heter så?). Ett tips är också att måla en fondvägg (eller tapetsera) bak sängen, det är super snyggt ! Och du, kolla in Designers Guild också. De har riktigt fina ! Lycka till ! Kram ! 🙂 P.S om du vill ha bättre styling hjälp än detta så kan du mejla mig. Jag hjälper dig gärna.

   • E says:

    Tack så mycket för tipsen! Får kolla igenom dessa märken. 🙂 Hoppas ni får en fortsatt underbar semester!

 4. Marita says:

  Vilket underbart vackert hus. Lycka att bo i ett sånt. Förstår att du längtar. Trevligt att inreda i tanken under skurarna. Kram

  • gizmolina says:

   Ja visst är det underbart? Jag är så otroligt glad över att vi fick tag i en lägenhet i detta vackra hus 🙂 och jag längtar som bara den till vi kommer hem och jag får inreda irl. Kram !

 5. Du är klok som en bok! Åhh så spännande med ert nya hem!

  • gizmolina says:

   Haha . Tack ! 🙂 och ja, det är alltid spännande med nytt hem. Ska bli kul att packa upp och komma i ordning. Kram !

 6. Maja says:

  Åh, jag som trodde ni köpt hus!

 7. Girle says:

  Vilken ljuvlig fasad! Och det minililla vi sett av innehållet ser ju hur fantastiskt ut som helst. Förstår verkligen att du längtar! Det verkar vara ett hem i Gizmolinaklass 🙂 (Hoppas du visar bilder sen, är så nyfiken!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *