GODMORGON TISDAG!

Allmänt

Dagens reminder:  a smile is your best accessories.

Goooodmorgon sweeties!

Plötsligt är pingsten över och vardagen har gjort sin entré! och,  jag har en ovanligt lång to-do-lista att ta tag i för just nu står jag inför en förändring…. Ska berätta mer om det i ett eget inlägg. Och i morgon kommer mormor! Åh som Johanna längtar! och jag också så klart.  Kan sakna närheten till familjen xtra mycket när det är helger, den där lyxen att kunna sticka hem till mamma eller pappa på söndagsmiddag… och de där stunderna då de skulle kunna “låna” lilla J så att hon fick någon annan än mig & JIG att leka med som omväxling….  Så, som sagt: blir riktigt mysigt med besök ! 🙂

Snapshot från vår hall / entré. 

Jag älskar att mixa & matcha fina kuddar. Denna lilla samling bor i vår “lounge” i köket.

Ska ta och avsluta gårdagens städprosjekt här nu.  Kom inte helt i mål, men är en god bit på väg. Alltså exakt h.u.r. mycket plats tar alla vinterjackor? Oh my…vet just nu inte alls vad jag ska göra av dem?  Vi har flera garderober nere i vår källarbod men hela boden är ett totalt kaos så jag kommer inte fram till dem utan ett 2-dagars jobb med att röja. Hmm… tror jag får ta och fokusera på min to-do-lista först och ta tag i de där vinterjackorna och källarboden en annan dag…

Önskar dig en riktigt F.I.N. tisdag fylld av smil & positiv energi!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GODMORGON TISDAG!”

 1. Elin says:

  Kanske kan du satsa på sådana där vacumpåsar?

  Älskar din blogg!
  Ha en bra (och effektiv 😉 ) dag!

 2. gizmolina says:

  Tusen tack för tipset!!! Men tror inte jag kan klämma in mina pälsar i vacumpåsar? Så får städa mig fram till de där garderoberna en dag 😉 Och tusen 1000 T.A.C.K. för underbar feedback ! Nu gjorde du min morgon här! Önskar dig också en riktigt BRA dag ! Kram ! 🙂

 3. line says:

  Så inspirerende bilder. Ønsker deg en superfin dag.

 4. Anna says:

  Vinterjackor och städprojekt….visst men jag fastnade mest i ” nu står jag inför en förändring” ??????? Hoppas en positiv förändring? Kraaaam

 5. Caroline says:

  Mysiga du!
  Hoppas förändringen gör gott för dig vad det än må vara!
  Tisdagskramar Caroline!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för din omtänksamma kommentar ! 🙂 Önskar dig en fantastisk onsdag. Kram !

 6. katta says:

  Vilken fin vas med text, vad är det för någon??
  Lycka till med vad det nu är…
  😉 /K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *