Godmorgon tisdag!


Om Johanna får en lillasyster en dag då kanske deras rum kommer att se ut så har? Mysigt med våningssang! Jag hade en sån hemma hos min pappa i mitt rum dar då jag vaxte upp och jag sov alltid uppe också fick mina kompisar sova nere 🙂

Phuket, Bangtao, Sunwing Resort & Spa, tisdag kl.07.50.

Jag ser BLÅ HIMMEL bakom tunna moln idag. Tjohooo! Total LYCKA! 🙂 så det har ser ut att bli en dag fylld av sol & bad har på resorten. Underbart!! 🙂

Natten har varit mycket battre an igår. Johanna har sovit gott fram till nyss och nu ska vi hoppa i duschen har och gøra oss "frukostklara".

Måste bara beratta en tokig sak som hande igår:

Nar Johanna satt i mitt kna igår då jag fick manikyr & pedikyr så kanner jag pløtsligt att hon kissar på mig!?! Jag førstod ingenting? Hade bløjan hamnat snett? Då upptacker jag att Johanna INTE HAR NÅGON BLØJA PÅ SIG! Alltså hur ar det møjligt? Jag hade bara tagit på henne "trosorna" under klanningen och så hade hon gått omkring från kl. 15-17… Hahahaha hur tokigt som helst! 🙂 Det ar førsta gången jag GLØMT att satta på ny bløja då jag bytt. Haha. Ibland ar man verkligen førvirrad 😉

Nu: dusch och på med bikini och ivag till frukost så att vi kommer oss ut till poolen & solen a.s.a.p.! før t.o.m. jag som varit har sedan 13 december kan få lite "solstress" ibland 😉

NJUT dagen & Carpe Diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. karin says:

  haha,ja men hon tyckte säkert det var jättehärligt att gå utan blöja en stund,ha en bra dag.

 2. Hanna says:

  Ha ha, ja ibland är manlite vírrig! Men det är säkert skönt att vara utan i värmen, även om det inte är så praktiskt..! Ha en mysig dag!

 3. Camilla says:

  hi hi…det är väl ett tecken på att ni slappnar av riktigt ordentligt kanske!?

  Kram Camilla

 4. Vilken underbar bild! 🙂

 5. Angel says:

  Hon klara sig ju 2 timmar,vilken duktig tjej.Trots att det inte var planerat *s'

 6. Anonymous says:  TV eller Dator, Che ne dici?

 7. Madelene says:

  Hej.

  Hoppas att ni har en trvlig dag.Själv skall jag gå till jobbet men jag har lyx tider så i dag jobbar jag från 12-16 så i dag får min dotter följa med till jobbet. Här hemma i Landvetter lysser solen och det börjar bli varmt och skönt. Vi hörs kram Madelene.

 8. Anonymous says:

  trevlig dag!

  / lojs

 9. Man kan inte tänka på allt 🙂

  Älskar verkligen våningssängar, hade också en när jag var liten och den inbjuder till många härligheter (kojor, gömställen och som du sa en bra plats när kompisar sover över etc:)

  Önskar er en underbar dag:)!

 10. laila says:

  haha vad roligt!

 11. Fanny says:

  Vilken härlig säng, sådär prinsessigt liksom:)

  Ha en bra dag=)

 12. JOssan says:

  Gulligt rum 🙂

 13. sara says:

  Heyy där!

  Vad tycker du om min "dagens outfit"?

  Ha en bra dag! 🙂

 14. felicia says:

  Å vilket underbart rum, värsta drömrummet för en liten flickaa =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *