Godmorgon torsdag!

Allmänt

Bilden visar hur stressigt det var på morgon, jag fick inte ens tid att stoppa upp då jag skulle fota så suddigt blev det 😉 och Johanna skulle absolut ha på sig sin nya varma mössa från Zara , ha ha 🙂

Orsaken till morgonstressen var :
1. att vi vaknade kl. 08.30 i vardagsrummet, Johanna i fotöljen och jag i soffan och där hade vi då sovit sedan kl. 06.  
2. att Johanna skulle på utflykt med dagis och då går de PRICK kl. 09.30. 
3. jag skulle fixa matpakke (oh yes, Johanna måste ha med sig matpakke till dagis varje dag) och idag fick jag för mig att koka makaroner och fixa köttfärssås = det tog lite mer tid än att bre en smörgås 😉

Men slutet gott allting gott , Johanna hann bli med på utflykten och nu ska jag softa här och njuta min goda frukost. Det är härligt att gå förbi bageriet och köpa färskt bröd varje morgon 🙂

  
Min morgonrock från H&M (köpt för länge sen) påminner faktiskt lite om den från Juicy 😉 Och på vägen hem från dagis idag så provade jag ett par fejk skinnbyxor på Zara som satt perfekt men… man blir väldigt varm i plast…så jag ska tänka lite på saken 🙂

Happy torsdag kära läsare ! och kom ihåg vad Walt Disney sagt….

"Om du kan drömma om det, så kan du göra det."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Kimbell says:

  Det där citatet piggade upp min morgon! Nu ska jag leta jobb!! haha.

  ha en bra ag.

 2. Hanna says:

  Väckarklocka?

 3. AnnaStina says:

  Kimbell-

  Önskar dig en fabulous dag! Kram 🙂

  Hanna-

  Väckarklocka? 😉 jag vet, men det är ju så skönt att sova när man varit vaken på natten (Johanna vaknade kl. 04..) så jag får ta stressen 🙂 Kram! 🙂

 4. Caroline says:

  Har ett önskemål. Vill du komma med förslag på vad man kan ha på sig när man är gravid (liten mage). Har verkligen ingen fantasi när det gäller mag-kläder och är trött på tights och ODD MOLLY-tunika. Kankse kan du visa bilder från din egna graviditet? Jätte tacksam för tips och idéer.

  Caroline

 5. AnnaStina says:

  Caroline-

  Tack för din kommentar! Alltså det är ju verkligen inte helt lätt med gravidkläder så mitt bästa tips är faktiskt precis det du är trött på, dvs tights & tunika… Men – jag lovar att se om jag hittar några fina tips ! 🙂 och när det gäller vad jag själv hade på mig så var det oftast just: tights & tunika 😉 också mina mammajeans. Önskar dig en fabulous dag! Kram ! 🙂

 6. Emma says:

  Har precis börjat läsa din blogg och tycker den är helt fantastisk! Fin och vackra bilder… Lite roligt är att jag kommer från Gävle men bor i Sthlm…arbetade faktiskt i Rosa Huset där du bodde..var mycket trevligt att läsa om din tid där!! Ha en bra dag, Kram Emma

 7. Jill says:

  Tycker din morgonroch var sötare och finare än den från Juicy.

 8. Evelina says:

  Din fina morgonrock finns att köpa hos HM n också fast i vitt…kram

 9. Eva says:

  ville bara säga att du har en jättefin blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *