Godmorgon torsdag!


Johanna myser i sitt prinsessehus och jag myser på golvet… och häromdagen målade jag mina tånaglar för första gången på ett par år ( i vanliga fall har jag alltid franskmanikyr på tårna ).

Fast egentligen ska jag väl skriva "goddag"? för klockan är ju nästan lunch och i min drömvärld så har vi sovit till nu men i verkligheten så startade vår dag prick kl. 08 efter en lite speciell natt.  Natten började med att jag sov på golvet på Johannas rum och slutade med att jag vaknade i soffan i vardagsrummet 🙂

Johanna verkade i topp form då hon vaknade för då var hon full av energi och sprang runt här hemma men så plötsligt var vi tillbaka där vi var igår med rinnande näsa och ögon och en hosta som inte vill försvinna så jag insåg ganska snabbt dagen idag blir ännu en hemmadag.

 
Ett par av Johannas 2-års presenter. Båda kommer från "Sprall" på NK i Stockholm.

Det regnar ute och vi myser inne på Johannas rum så trots omständigheterna så har vi det ganska bra 🙂 Och vet ni –  idag får ni läsare bestämma vad ni önskar att jag ska skriva mest om? Ni kan välja mellan :

1. inredning.
2. mode
3. resor
4. något helt annat…?

It´s up to you ! 🙂

Här kommer dagens:

"Fånga nuet och lev i det."
/Ur "En härlig bok."

HAPPY torsdag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 31 Comments

31 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Charlotte says:

  Inredning! Du kanske har lust att visa oss runt hemma hos er? Spelar ingen roll om det är stökigt eller städat, vore bara så kul att få njuta av ert fina hem! 🙂

 2. Erica says:

  Åå jag vill att du ska tipsa om hur man lyckas.. Med att få jobb tex! Sitter just nu och är hur deppig som helst över att jag inte orkar söka fler jobb eller skriva om mig själv hur bra jag är! Din blogg är bäst. Kram

 3. Caroline says:

  Vad svårt! Måste man välja bara en? Jag vill att du ska skriva mest om mode OCH inredning :)Tack för en underbar blogg du skriver så målande och intressant!

 4. Line says:

  Innredning, så klart!!!!!

 5. sara says:

  inredning. resor är också roligt, men du kan ju inte åka till thailand hela tiden 🙂

 6. Amanda says:

  Jag skulle gärna vilja höra om resor! Inget är så inspirerande och kul att höra om 🙂 Och det är dessutom ett lite mindre vanligt ämne, de flesta andra bloggar om mode eller inredning. Men eftersom alla ämnena du listade är intressanta så spelar det egentligen inte större roll 🙂

  Hoppas ni får en bra mys oh lek- torsdag, kram!

 7. Heidi says:

  Jaa, inredning 😀 Håller med Charlotte, det skulle vara så kul att se mera bilder på ert underbara hem! 🙂

 8. Resor eller inredning tycker jag! Vill gärna höra lite om vilka länder du har besökt och tycker extra mycket om.

 9. Jennie says:

  Definitivt inredning! Kanske vore en idé att ha olika kategorier t ex Inredning-Oslo, Inredning-Stockholm etc med olika affärer och dess hemsidor. Tack vare dig fick jag upp ögonen för det danska märket Stella Nova. Så du får mer än gärna göra en sådan kategori för mode och accessoarer.

  Jag läser bloggar för inspiration om inredning(och för att hitta länkar till diverse affärer)och din blogg är en sådan!

 10. Elisabeth says:

  Skriv om London og shoppingtips! Du har sikker vært der, og har godetips som vanlig! Ha en super dag:-)

 11. Alexandra says:

  Inredning och mode:)

 12. Lena says:

  Håller med om att det vore väldigt kul att se hur du inrett alla rum. Att det är fint behöver vi ju inte tvivla på 😉

 13. Lynetmor says:

  Hei. Så gøy at vi kan velge he, he. Inredning og mote må det bli da. Hadde vært gøy å se mer av badet og kjøkkenet deres også. Har dere pusset opp selv eller var det slik når dere flyttet dit? Ønsker dere god bedring 🙂

 14. Evelina says:

  Tycker du ska skriva mer om mode! Älskar inredning men det skriver du ju redan rätt så mycket om. Modesidan däremot behöver utökas 🙂 Du har en så skön avslappnad men ändå uppklädd stil! Absolut en av mina största inspirationer när jag klär mig på morgonen…är fortfarande avis på den klargröna H&M-klänningen 😉 vill ha

 15. Amelie says:

  Skriv om något helt annat!

  Tex något som vi läsare aldrig skulle tro om dig,någon dold talang du har eller något ovanligt som du har varit med om.

  Ja,skriv om något som gör att vi läsare lär känna dig bättre.

  Tack för en fantastisk blogg som glädjer mig varje dag!

 16. Alexandra says:

  Måste höra med dig vad spisen kostade?? Precis en sådan jag önskar till min lilla prinsessa. Har en kusin som bor i stockholm som jag kan skicka på shopping!! =) hehe

  Ha en härlig hemmadag!

  KRAM

 17. Mie says:

  Innredning pliiiis! også kanskje noen hint om din nye butikk..? Savner forresten de herlige "dagens tips" om interiør og ting man kan ordne med hjemme 🙂

 18. Anonymous says:

  Skriv om dig själv.. Vi som inte varit med från början i din blogg, har ingen aning om vem du är, hur det kommer sig att du bor i Oslo, var ditt mode- och inredningsintresse kommer från och en massa andra saker…

 19. Elinor says:

  Inredning :))

  HA en bra dag!

 20. Karin says:

  Inredning! Jag verkligen älskar din stil, som tidigare skrivit så skulle en husesyn hemma hos er sitta fint en Torsdag som denna! Kanske kan man få några nya tips!

  Kramar Karin

 21. Linda says:

  Resor!

 22. Anna says:

  Jag skulle helst vilja läsa om inreding 😀

 23. Camilla says:

  Hej fin blogg. Kolla gärna in min blogg och rösta på finaste brudklänningen! Kram

 24. Irene says:

  Resor tack, idag hoppas jag att jag har lyckan 🙂

  KRAM

 25. Em says:

  Jag skulle gärna vilja höra lite mer om hur du träffade JIG, hur det kom sig att du hamnade i Norge mm. Du skriver alltid mycket om din vardag och om Johanna, men det vore kul att få reda på lite mer om dig som person.

  Älskar din blogg!

 26. angelica says:

  Inredning. Alla andra tjatar alltid om kläder och skor.

  Nej inredning vill vi ser av! Lite mer bilder från ditt hem hade varit roligt att se då ni har så himla fint.

  kram

 27. Maria Östberg says:

  Ja inredning och massor med tips vill jag läsa. Hur man kan göra ett hem mera personligt och ombonat.

 28. Mimmi says:

  Snälla lova att du inte skriver enbart om inredning. Jag tycker om när du blandar det mesta. Det blir mera opersonligt med inriktning på inredning…

 29. Tvilllingmamma i Oslo says:

  Jeg storkoser meg med bloggen din som den er nå, med en god blanding interiør, mote, hverdagsliv og reise. Men om jeg skulle velge noe jeg likevel vil se mer av? Interiør! Helt klart! Jeg har elsket innredningsstilen din siden jeg leste Bo Bedre-reportasjen i 2003. Du kan tro hvilken lykke det var da jeg mer eller mindre tilfeldig snublet over denne bloggen!

 30. Britt says:

  Inredning, mode och håll humöret uppe! Du har klarat av skilsmässa – stängt din butik men landat på fötterna, har gnistan och humor och flärd! Dina "tanke ord" och tavlorna är underbara! Älskar att läsa din blogg när jag är glad/deppig! Tack!

 31. AnnaStina says:

  TAAAAAAACK för alla trevliga förslag om vad jag skulle skriva om idag ! 🙂 Jag ska skriva ner och spara era ÖNSK och försöka uppfylla dem alla.

  Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *