Godmorgon torsdag!


Det är snart dags att posta årets julkort och jag önskar att det var som  "förr i tiden", före mejl & sms tog över alla traditionella julkort och man fick mängder av julkort i postlådan som man  satte upp på väggen, eller samlade i en fin korg.   I min värld så finns det inget som slår ett handskrivet julkort som kommer med brevbäraren. Det är en LYX ! 🙂

Jag smög mig ut från Johannas rum strax efter kl.8 på morgon och hon sover fortfarande sött där inne. Det är så bra att hon sover för hon behöver all sömn hon kan få så att hon blir frisk igen. Tycker så synd om henne när hon är sjuk….

Min dag idag blir inte helt som planerat pga att Johanna är hemma från dagis så jag har precis flyttat på några möten. Det är ju tur i oturen att jag kan vara så pass flexibel med mitt jobbuppdrag men nog saknar jag att bo närmare min familj sånna här gånger. Tänk – då hade min mamma kunnat komma och varit med Johanna hur mycket som helst och Johanna hade dessutom kunnat vara och leka hos sin morfar..  Jag kan verkligen förstå de som flyttar tillbaka till sin hemstad när de får barn för oj ! så lyxigt alla ni som har familjen nära har det. Lyllo er ! 🙂

 

Mormor & morfar : jag & Johanna saknar er och längtar till vi ses nästa gång ! 🙂 (bilderna är från då vi var uppe i Luleå i juli)

Nu ska jag passa på att jobba här innan darlingen vaknar så jag önskar dig en strålande dag och hoppas att du njuter december lika mycket som jag gör !? I love christmas ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. grombaben says:

  Så kjedelig at hun er syk da! Har ikke JIG noen familie som kan hjelpe dere litt da? Det er nok alltid lettest å spørre sin egen familie, men de hadde sikkert også syns det var hyggelig å hjelpe til:) Håper uansett hun snart friskner til litt! Ha en fin torsdag!

 2. Helena says:

  Vad du är lik din mamma!

 3. Josefine says:
  2008-12-11 @ 10:52:10

  URL: http://www.prinsessansdagbok.com

  Postat av: Josefine

  Jag hade SÅ gærna hjælpt om jag inte var gravid och vågar ej riskera att vi också blir sjuka… KRYA PÅ!

  Jag sitter på Es jobb och fixar med papper och ska strax på IKEA. Hoppas du får massa gjort och att Johanna vaknar piggelin idag, dumma dumma influensa….

  Puss!

 4. Anna says:

  Krya på på lilla prinsessan, jag har också en liten sjukling hemma. Med 3 barn i familjen går det bara runt runt runt ….. och när man har som minst tid men vad gör man, barnen är ju viktigare än allt annat. Kram på er, från anna

 5. bambi says:

  Vi har redan postat våra "tradionella" julkort. Vi har en 3-månaders bebis så vi var tvungna att göra julkort med bebisen på 🙂

 6. Anonymous says:

  Vem vann tävlingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *