Godmorgon torsdag !


Nicole Richie är en sygg mama-to-be och jag gillar Evas nya långa hår .

Godmorgon alla härliga bloggisar ! Idag bjöd Johanna på den längsta sovmorgon vi haft på evigheter = LYXIGT !! JIG väckte mig kl. 08.30 och då jag stod i duschen, runt kl. 8.45 så hörde jag Johanna komma trippande. Vi behövde verkligen SOVA efter gårdagens tidiga start 🙂

Nu pågår morgonfix här hemma och vi ska snart ta en snabb walk mot dagis.

Önskar dig en FABULOUS dag !! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon torsdag !”

 1. Önskar er detsamma

 2. Veronica says:

  Önskar er en superbra torsdag. Själv ska jag bege mig mot lite shopping här i Sundsvall 🙂

 3. Gott att sova ut, själv vaknade jag halv 10 😉

  hoppas er dag blir fin

  kramar

 4. Jessica says:

  Sådana sovmornar har lilltjejen hemma bjudit på hela veckan… dessvärre har min klocka varit tvungen att ringa alldeles för tidigt! Skulle verkligen behöva sova läääänge för att vila min gravida mage 🙂

 5. Monica says:

  Me again;)) Du er liksom stylisten min du;)) Kan jeg spør hva du syntes om Odd Molly sin lange kjole som heter 974 Berry Dress i "gammelrosa" eller hvit? Jeg syntes selv den er helt nydelig. Hvilken farge syntes du er finest og hvordan ser du for deg at den brukes…hverdag/fest…sjal…sko? Hilsen "rådvill" ;D

 6. Weronica says:

  Vad jobbar din man med?

 7. kickan says:

  17:e Maj närmar sig med stormsteg! Ser så fram emot det! Åker imorgon bitti och stannar helgen ut! Har du några väderrapporter om hur söndagens väder kommer bli? Har börjar plocka fram kläder 🙂 Vem vet, kanske vi ses… jag kommer bo hos bekanta i närheten av frognerparken!

  Kram

 8. Cecilia says:

  Varför inte prova på att videoblogga? 😀 Det skulle vara kul.

  Läser din blogg dagligen, du är super. ha en bra dag! 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *