Godmorgon Torsdag!

Allmänt

168397-1036
Hjärtat på sitt rum nu.

I skrivande stund så sitter mitt hjärta exakt så här och leker med sin söta spargris som spelar en liten "trudilutt" när man sätter ner pengar i den. Det önskar jag att min egen spargris också gjorde, vore så mycket roligare att spara pengar då! 😉

Sessan inviger sina nya Hello Kitty kläder som jag shoppade igår. Bodyn är såååå stor (köpte 12-18 mån) så idag ska jag dit och shoppa en till i rätt storlek för det här blir perfekta "morgonmys" kläder på henne i höst innan jag byter på henne före vi ska iväg till dagis. 🙂

Jag kom mig så klart inte i säng förren efter 02 i natt så jag får skylla mig själv att jag är lite tröttis idag.. Hjärtat ville ha mat redan kl. 06 men somnade sött om så vi vaknade sen i "vanlig tid".

Ska ta och hoppa i duschen nu och ta tag i dagen för vi är som vanligt redan lite smått sena till dagis…

När vi var i Göteborg så hittade jag den här texten på ett kort och tycker att den är så bra:

"Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag."

Tänk på det! Och ha en UNDERBAR torsdag! Tänk – nästan helg! Tjohoo! 🙂

P.S jag hoppas service killen från B&O kommer som lovat idag för jag vill kunna se på TV nuuu…

P.S jag har på Svensk radio, P3, och de pratar om SNÖ!?!? Jag hoppas alla ni som läser det här slipper snö idag för det känns lite tidigt 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon Torsdag!”

 1. Sören says:

  Fint citat. Älskar sånt!
  Du..snö låter inget vidare..
  :o)
  Vilket charmtroll “Hjärtat” är då!

 2. malin says:

  hej anna-stina!
  jag ramlade in på din blogg för ett tag sen och jag tycker du skriver väldigt inspirerande men framförallt positivt vilket är lite av mitt eget motto här i livet “Stay positive!” 🙂
  jag såg nyss här på nyhetsmorgon att dom imorgon fredag ska prata och laga mat från den kokbok du laut här för några dagar sen och tänkte nu tipsa dej att kika om du hinner och kan 🙂 ha det underbart bra! /Malin

 3. Angel says:

  gud så söt hon är det lilla charmtrollet

 4. litenblond says:

  riktigt söt liten tjej och hon ska vara glad att hon har en sån positiv och livsglad mamma, det behövs mer sånna människor!

 5. Amelie says:

  Här är ingen snö,den underbara solen skiner i Örebro. Just nu väntar jag på att bullarna till kvällens föräldramöte ska bli klara men sedan ska jag ut och promenera i det fantastiska höstvädret!

 6. AnnaStina says:

  Sören-
  Tack så mycket! 🙂 jag tittade in på din blogg och såg att du också är “bra på citat” så jag snodde ett och tänker lägga ut det här imorgon 🙂
  Malin-
  Ååååå, TACK snälla du för tipset om Nyhetsmorgon imorgon bitti. Jag ska självklart titta!! för nu fungerar ÄNTLIGEN vår TV igen 🙂 Och “stay positive” är ett perfekt motto, med det kommer man LÅNGT! You go! Kram 🙂
  Angel-
  Tack söta du 🙂
  litenblond-
  Tack snälla du för fina ord. Blev glad nu! 🙂
  Amelie-
  Bullar och höstpromenad låter som ljuv musik i mina öron. Jag hoppas att din dag har varit underbar!? Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *