Godmorgon torsdag !


De senaste veckorna har det strömmat in höst-news hos net-a-porter och den är klänningen/kjolen från Oscar de la Renta och skorna från Jimmy Choo får gärna hänga med mig på cocktail-party till hösten. Men nu ska du få höra vad läckerbitarna kostar (håll i dig nu !), klänningen kostar: ca 39.000nok (47.000sek).. OH MY!! så den får skorna att verka billiga: 7.100 (8.600sek). Så, jag tror att  vi håller utkik efter look-alikes, eller vad säger du? 😉

Jag fuskar nu och skriver det här inlägget sent onsdag kväll så att jag bara kan klicka "publisera" imorgonbitti för jag känner på mig att det blir lite hektisk morgon för oss 😉


Shoppat onsdag: Engelska Red + In Style = vardagslyx !

Min dag bjuder på pressfrukost hos en PR-byrå med presentation av Gina Tricot höst  och sen har jag nästa avtale direkt efter då jag ska till H&M´s pressrum och ta en titt på vad som kommer ut i butikerna i augusti. Efter det ska jag innom ett par till PR-byråer så jag ser fram emot en HÄRLIGT inspirerande dag fylld av SNYGGA höstkläder ! 🙂  och ni ska självklart få en "rapport" då jag kommer hem .

 
Svenska Lantlivs modereportager är alltid så härligt lantliga. Gillar den enkla vita klänningen /kjolen och jeansjackan, det är alltid lika fräscht en solig sommardag .

Önskar dig den BÄSTA torsdagen och hoppas att du smider kul weekend-planer för imorgon knackar fantastiska fredag på dörren igen ! Och du, lyxa till dagen med att shoppa dig ett magasin, det förtjänar du idag ! 🙂  och klicka HÄR och lyssna på en riktigt BRA feelgood låt med Di Leva & Charlotte Perrelli (kolla in hennes coola frisyr).

P.S missa inte att TÄVLA om ett valfritt snyggt smycke från CreativeLounge (lycka till!).

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon torsdag !”

 1. låter som en underbarr dag

  Här har vi skolavslutning i morgon

 2. Nettisens says:

  Hallå!

  Skorna var super "fab" och skulle gärna få flytta in hos mig… Vet bara inte när jag ska ha dom, kanske när jag går till brevlådan? Skoja bara, men jag tror jag skulle bryta benen om jag hade sådär höga klackar. Men drömma kan man ju alltid göra, och bara att få ha dom hemma kan göra en lyckligare.

  Tidningar är ett återkommande köp hemma hos mig och då menar jag alla möjliga tidningar allt från pyssel till mode…

  Njut av dagen och kram på dig.

  //Nettisens

 3. Hoppas du får en HAPPY torsdag

  Kram Anna

 4. Jag brukar också "fuska" lite och skriva några inlägg som jag sedan bara kan publicera när jag är stressad eller inte har något att skriva om… det är himla smart att göra så 🙂

 5. Stina says:

  Snygg blogg!

 6. Susanne says:

  Håller med hennes frisyr är kanonsnygg, hon är mycket snyggare i lockigt hår än i det raka hon brukar ha. Låten är superbra. Ha en bäst dag, Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *