Godmorgon torsdag !


Var stolt över din mamma-roll ! (till er pappor : ni vet så klart bäst ni också! 🙂

Godmorgon mina fina vänner ! Jag är verkligen en tidsoptimist deluxe för som ni märkte så blev det inte så mycket bloggande som jag tänkt mig igår 😉 Jag blev ute på jobb fram till att jag hämtade Johanna på dagis också klämde jag in en spontan speed-dejt med min kära vän Kjersti mellan returer & plock. Det är inte lätt för 2 busy working mamas att få till en dejt så vi var glada över de exakt 25 min vi fick 😉

Och när jag hämtat darlingen på dagis så var det dags för dagens 2:a speed-dejt, med Gizmoprinsessan Kjerstin. Hon missade tyvärr Johannas kalas så hon gratulera Johanna i efterskott med ett par paket.


Kjerstin är en helt underbar person som både jag & Johanna är otroligt glada i! Igår hade jag på mig favorit sjalen och en tunika från Hunkydory. Matchade det med jeans. Mina solbriller kommer från Gucci.

Vi girls var home-alone igår kväll så timmarna fylldes av lek & bus, middagsfix och IDOL. Såg du Idol igår? Jag tycker att det är perfekt “vardagsunderhållning” och jag gillar juryn skarpt ! och min favvis från igår var killen på slutet i luva som spelade gitarr, cool var han. (en annan favorit:  tjejen i briller & keps…)


Se vilka FINA paket Johanna fick ! We love Hello Kitty ! 😉 och innehåller var precis lika fint som paketen: en Ralph Lauren kofta, söta diadem och en Hello Kitty matbox (som vi ska inviga idag då Johanna ska på tur). TUSEN miljoner TACK finaste vännen för de fantastiska gaverna. Johanna blev SÅ GLAD !! 🙂

Idag skiner SOLEN i Oslo och jag har en dag med jobb, nagelfix och ärenden inför resan. Ska bl.a. titta på en ny resevagn till Johanna, någon som har ett bra tips ?  (vi har en Maclaren sedan tidigare men den har “gjort sitt” efter bl.a. 6 mån på beachen i Thailand… ).

Önskar dig en SOLIG och FIN dag !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon torsdag !”

 1. Line says:

  Jeg vil anbefale å kjøpe en ny maclaren. I mine øyne er det ingen triller som slår denne.

  På Babyshop har de jo den ultimate maclaren trillen for Johanna: brun og rosa Juicy couture. Har du sett den? Den er helt nydelig.

  Her er link til den: http://www.juicycouture.com/shoponline/kids/baby/prod-1W5M

 2. Line-
  TUSEN TACK för tipset ! 🙂 Den där Juicy vagnen är bara helt fantastisk ! Kram ! 🙂

 3. Anne says:

  IDOL är verkligen perfekt vardagsunderhållning. Jag håller med. Tyckte också att killen med gitarr på slutet var grym. Vilken röst. Gåshud!!!

  Kram

 4. Line i Stockholm says:

  Din blogg er fantastisk! Inspirerende! Lekker! Full av kjärlighet 🙂

 5. Måste säga härlig blogg, man blir så glad av att titta in här, tack!!!!

 6. Line i Stockholm + inredningsgalen:
  TUSEN TACK för era fina kommenatarer! De lyser upp min morgon ! 🙂 Kram ! 🙂

 7. Lotta says:

  Men du hon är tre år behövs en vagn? …..det tar bara tid att köpa en o dyra är de och knappt att hon kommer använda den

 8. Anna says:

  Titta på Babyjogger City Mini. Den tar 22 kg, så den kan hon ha ett tag! Helt liggläge och sufflett man kan dra fram.
  Lotta: Då Johanna säkert inte kommer ha den så lång tid, är den säkert fin och användbar till ett barn till eller för att säljas?!
  Ha en fin dag! Kraaam

 9. Josefine says:

  Ha en fin dag! Kram!

 10. Lina says:

  Ha en fin torsdag! 🙂
  Love L

 11. Nelly says:

  kul med semester! 🙂 ska bli kul att se var tni åker. 🙂 kram

 12. carolin says:

  mysig blogg du har=) allt fint?

 13. Underbara färger på klapparna :)!

 14. Anonymous says:

  din blogg är riktigt bra 🙂

 15. Yvonne says:

  Jag hade satsat på en riktigt billig vagn, kanske som inte ens behöver med hem efter semstern. Eller låna om ni känner någon. Fast jag är tveksam till att ens ta med en ifall det varit jag som skulle iväg. Hade med sulky till min 3-åring i somras på Liseberg, och den var förstås bra att lägga kläder och prylar i, men det var det enda den blev använd till.
  Hadet gott! Kramar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *