Godmorgon torsdag!


Trött morgon idag…zzz…

Godmorgon mina vänner! Idag är jag en trött mama som morgonbloggar och det är så mörkt ute att det känns som att någon glömt att slå på lyset…? tror detta är den mörkaste morgonen hittills så det känns som att det är mitt i natten 😉  Mitt hjärta väckte mig strax efter kl.6 idag men jag har fått små-sova lite på soffan efter det. Lovely!

För att pigga upp mig så lyssnar jag just nu på den HÄR låten och jag ska ta och hoppa i duschen nu och göra oss klara för dagen. Johanna har tur-dag med dagis och själv ska jag till frisören (underbart!) innan jag sticker down-town och fortsätter att besöka PR-byråer.

Önskar dig en STRÅLANDE dag! 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Hanna says:

  Ja visst känns det som mitt i natten nu när det är så mörkt!? Min son har dessutom åkt på magsjuka för första gången så här är vi riktigt trötta idag. Önskar dig en härlig dag i oslo! Kram/Hanna

 2. Helena says:

  Go´morron!
  Mmm, blev också väckt tidigt av en liten kille som sovit färdigt. Själv var jag halvdöd eftersom jag jobbade till tio igårkväll, sen tar det en stund innan jag kan varva ner och somna när jag kommer hem. Morgonens guldkant för mig är nybryggt kaffe! Då blir jag glad och börjar planera dagen :-). Hoppas du får en mysig stund sen hos frissan!

  Sköt om dig idag!!
  (((Varm kram)))

 3. Wenche says:

  God morgen til deg også:)

  Idag er jeg fri, det er så godt, men det er masse husarbeid jeg burde få gjort… Kikker derfor inn til deg for å prøve å få lutt energi:)

  Ha en fin dag i Oslo idag:)

 4. Ida says:

  God morgen skjønne du!

  Ha en nydelig dag! Her i Bergen skinner solen – og jeg har våknet opp med ekstra overskudd og energi! DEILIG!

  Flott svar i ditt forrige innlegg til alle kommentarene som har kommet i det siste 🙂 Folk må lære seg å skille mellom fantasi og virkelighet ! Og ikke minst tør å stå for det de skriver ! Lurer på om de det gjelder hadde sagt dette til deg face-to-face? Det tror jeg neppe! Det er feighet 🙂 Supert at du lar det prelle av – slik er jo ikke noe poeng i å la seg affisere av 😉

  Igjen, ha en herlig dag!

  Klemmer fra Ida

 5. jessica E says:

  God Morgon Anna-Stina!

  Hoppas du får en LOVELY DAY!!! Det är du värd! Läste ditt förra inlägg om obefogad kritik. bla här på bloggen. Jag tror att människor som lägger ner möda på skriva elaka eller tråkiga kommentarer i din blogg bara är avundsjuka! Du är en så härlig tjej som lever ett härligt liv!! Jag är också en väldigt optimistisk tjej som älskar livet, precis som du! Så jag älskar att läsa din härliga blogg – den är beroendeframkallande!!

  KRAM Jessica

 6. Lisa says:

  kikar in . ha en fin dag 🙂

 7. Jessica says:

  Tja, bra blogg du har!
  Gå gärna in på min blogg och tryck till om dagens åsikt, kram !

  http://beeautiiiful.blogg.se

 8. Kvinna som vill bli mer kvinnlig says:

  Började skriva en massa rader, men suddade… går direkt, rakt på sak.
  Din blogg ger min vardag en extra kick och får min icke så kvinnliga sida att bli lite mera kvinnlig 🙂
  Jag faschineras av din värld och jag tycker det är jättehäftigt att du bjuder så mycket på dig själv. För mig är du stark som vågar stå för den du är och vem du vill vara. Att vara kvinna och kvinnlig är något starkt tycker jag.
  Jämställdhet för mig innebär INTE att vi kvinnor ska/måste agera män bara för att bli accepterade. Amelia Adamo har sagt något väldigt bra, kommer inte ihåg exakt hur hon formulerade det, men det var ungefär:
  Kvinnor i högsta rummet (ledningsgrupper) bör fortsätta att vara kvinnor. Vi har nog av män som agerar män, varför skulle vi kvinnor vilja ta bort den kvinnlighet som ska komplettera manligheten?
  Så snälla, fortsätt med att vara den du är, fortsätt att vara kvinnlig. Hur ska vi annars kunna skapa jämställdhet? Måste vi kvinnor agera män så blir det ju männställdhet!!!
  DU förgyller min kontorsvardag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *