Godmorgon torsdag!


Dagens tänkvärd. (från vi.sualize.us).

Tjohooooo! en ny dag har startat !! 🙂  Egentligen räcker det för att man ska bli lycklig för vi ska vara tacksamma över alla de dagar vi får ! Och om vi såg alla dagar som en gåva så skulle vi prioritera att vara glada, positiva och vänliga för det vore ju dumt att kasta bort en dag på att gå runt och vara arg & sur, eller hur ?! 

Här i Oslo har vi årets första snöfall idag och dagen startade med att vi har försovit oss (hjälp!) så nu får vi skynda på här. Min dag bjuder på jobb och ett möte så jag blir ute större delen av dagen och därför passar det bra att starta dagen med att ett hemma-hos reportage hos bloggerskan Ebba von Sydow så kan ni kosa er (norskt bra uttryck, på svenska blir det “mysa”) med det till vi “ses” igen 🙂


Behöver jag säga att jag älskar den rosa soffan? Nej, jag tänkte väl det 😉  (bilderna har jag lånat från Sköna Hem och fotografen heter Martin Cederblad).


Kläder är perfekt “pynt” i hemmet så mitt tips är att göra som Ebba: låta de finaste klänningarna hänga framme!


Köket är stilrent men inte helt i min smak…


På sängen hittar vi kuddar från H&M Home Collection. (jag fick föresten en inbjudan till pressvisning av s/s-10 H&M Home-kollektionen häromdagen).


Ebba berättar att hon ofta rensar i sin garderob för att få plats med nytt. Själv är jag katastrof dålig på att rensa ur… Jag borde verkligen ha ett “lager-salg/en utförsäljning” av kläder en dag.


The office. Jag gillar Mulberry tyget på fotölen.


Söta Ebba har på sig en rosa klänning från Chloé. Om du blir nyfiken på hennes blogg så hittar du den HÄR

Det är hög tid för mig att hoppa i duschen nu så jag önskar dig en FABULOUS torsdag och glöm inte att vara lycklig över dagen!

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Karin says:

  Hej! En hälsning från Skåne får du, samt ett stort tack för alla de fina interiörbilder du har med i bloggen. Man får bra tips till inredning. Jag läser din blogg varje dag eftersom du är en positiv och varm människa som gör mig glad. Det är också skoj att få se din lilla söta dotter hur hon växer och utvecklas. Tusen kramar till er båda.

 2. Hej Karin!
  Miljoner TACK för din trevliga kommentar! 🙂 Nu gjorde du min morgon. Tack för det ! Önskar dig en strålande dag. Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Hihi kikade precis på reportaget och så fanns det även här 🙂 Njut dagen darling! Puss & Kram

 4. Anonymous says:

  ooo va fiiiiiiiiiiiiiiiiint!
  Vilken inspiration man får 🙂
  Vill ni öka på era besökare på bloggen så testa denna sida…..
  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fluffnana

 5. astrid says:

  Johanna,"så fin den pysjen var",den er jo finere enn en kosedress til å bruke inne.Du er liten solstråle , akkurat som din mamma.Ha en fin fin dag og kos dere,jeg synes snøen er så vakker!klem

 6. sanna says:

  Ha en fin dag 🙂
  Spana gärna in min blogg och säg vilken bild du gillar bäst som jag lagt upp 😀 om du har lust =)

 7. fru Svensson says:

  Tjoohooo!

  Alla borde verkligen lära sig att varje ny dag verkligen är en ny dag,så man inte hamnar i ett ekorrhjul.

  "Om man inte kan se framåt,och inte vågar se bakåt,då bör man se upp"

  Det är så härligt att följa dej och Johanna i er vardag,och även till fest.
  Du ger så mycke och jag hoppas att du har många som ger dej energi,för det är viktigt att fylla på förådet när man tömmer det så ofta.

  Du skrev att du borde tömma garderoben, jag tror många av dina bloggare skulle bli lyckliga om du hade försäljning via din blogg,du har ju så mycke som många aldrig får chansen att köpa.
  Själv är jag för stor för dina kläder.

  Hur gick det med Johannas Halloweenfest,missade hon den?
  Du får så mycke kommentarer och jag undrar,hinner du verkligen läsa alla?

  Ha en underbar dag.Kram

 8. jenny says:

  gillar den första bilden, cool!

 9. Johanna says:

  Jag tyckte om hennes vardagsrum mest, riktigt ljust och härligt:)

 10. Anonymous says:

  Landade på Phuket i går så här är det kväll nu o jag var tvungen att gå in på din blogg och säga att jag känner mig precis så glad och lycklig som du beskriver. Och det beror väl på att jag befinner mig på resorten! Vill bara säga att era orchidéer blommar för fullt. Kram Britt

 11. Caroline says:

  Vad fint hon hade det 🙂

  Och "kosa", det måste väl komma från engelskans cozy (eller hur det stavas).

 12. Sofia says:

  Den gröna färgen på kontoret var ju underbar!

 13. otroligt fina inredningsbilder, vilka härliga färger och atmosfär 😉

 14. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Visst är det fina bilder. Förresten, du såg att hon ska sälja den rosa lilla soffan va? Kanske skulle slänga iväg ett mail till henne? Den skulle passa i lilla frökens rum alldeles utomordentligt bra, gissar jag i alla fall.
  Det blev ingen "date" med Andreas Carlsson idag, snyft. Minstingen är alldeles för dålig och jag fick inte tag i barnvakt. Men boken vill jag ha ändå, vem vet det kanske ligger ett signerat ex och väntar på att få bli köpt?
  Ha en underbar kväll. Kram Lotta

 15. Åh vilket härligt reportage hos Ebba!!! Följde hennes blogg jämt för men sen är det en svenska i Oslo som tagit över intresset 😉 Fönstren i vardagsrummet är SÅÅÅ himla vackra och jag är glad att jag fick en bild att visa min sambo hur jag vill ha i vårt hus!

 16. Johanna says:

  Ebba har haft lägenheten ute för försäljning sen flera mån tillbaka. Uppe i 7,8 milj och det är fortfarande inte klart..

 17. hegemk says:

  hei hei….:)
  har fulgt litt med på bloggen din etter at jeg møtte deg igjen hos Daisy…jeg savner butikken din og syns det er morsomt og inspirerende å titte innom her…:) hvis du har noen gode gutteklærtips..(har tre), blir jeg happy for et også…
  ps: skal du ha "lagersalg" gi et hint…syns det var en super ide…;)
  klem hege

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *