Godmorgon torsdag !

Allmänt


everybody is special just the way they are 🙂

Godmorgon sweeties!

Herregud vilken TUR att jag samlade ihop mig igår och gick iväg på Hunkydory & ELLE festen för det var ju SÅ trevligt! 🙂 Ibland är det bra att ha en fin venn som peppar på sms för jag kände mig tjock och tyckte inte att jag hade något att ta på mig (ni vet hur det kan vara…) så jag tänkte stanna hemma men alltså vi ska inte låta sånna tankar styra. Så – jag suddade bort dem (så gott jag kunde..), tog på mig high-heels och stack ut ! 🙂 (ska visa pics senare)


Hunkydory a/w -10 kampanj är riktigt snygg. Du finner märket hos bl.a. Daisy.

Idag är det nya happenings och dessutom en hel del som ska fixas inför lilla J´s kalas så bäst jag lägger i en växel här nu om jag ska hinna med allt. Men först ska jag lyssna på den HÄR låten så att jag piggnar till 🙂

HAPPY torsdag!!

♥ KrAmAR & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Godmorgon torsdag !”

 1. Det är superbra med vänner som peppar en när man känner sig som du gjorde (vet precis vad du menar). Och vilken tur att du kom iväg! Hunkydory's höst ser riktigt snygg ut så jag ser fram emot dina bilder! KRAM

 2. Viola says:

  Mmm, gillar verkligen Hunky Dory.

  Skönt med vänner som lyfter upp en ibland när man inte riktigt är på humör 🙂

  Kram från Viola

 3. Britt Sturestam says:

  Tjock??? Just när jag hade tänkt slänga in frågan: hur kan du hålla dig så smal. Skulle du nu gå upp ett par kilo tror jag det klär dig. Stor kram Britt

 4. Camilla Y says:

  Hej vännen!

  BRA att du gick iväg i alla fall… Tjock är det sista du är men jag känner igen mig. Du är fantastisk, glöm inte det.

  Kramar Camilla

 5. lovisa says:

  snygg bakgrund! allt väl?:)

 6. Johanna says:

  Vissa dagar är bara så. Min gårdag var precis sådan, allt var fel! Kände mig ofräsch och inget var roligt. Mycket bättre idag istället (och uppskattar att jag inte känner så idag).

  Ha en fin torsdag!!!

 7. Jenny says:

  Hej fina du! Har en fråga till dig & hoppas du skulle kunna hjälpa mig. Jag gör om hallen hemma hos mig & blev så inspirerad att ha 2 klockor som du har med text under för olika städer, vet du vart man får tag i bokstäver,som skulle passa ? Tack i förhand. Vh//Jenny

 8. sandra says:

  Hej fina du och hoppas att du får en bra dag.

  Jag har gett dig ett pris i min blogg.

  Sandra

 9. Anonymous says:

  kikar förbi, gilalr din blogg

 10. Susanne says:

  Vi er så glad for at du kom miss gizmolina, og fantastisk å høre at du koste deg på festen:) klem fra holzweilerne 🙂

 11. Michan says:

  Sådana dagar har vi alla. Kul att du kom iväg.

 12. Josefine says:

  Du var sækert FAB vænnen!!

  Jag sænder førresten svar om ønsker om du gør, haha. Brukar inte få av dig så jag sætter lite ønskepress nu, OK? KLEMMER!

 13. Helen says:

  Du är så vacker och har sån stil och klass! Tänk inte på något extra kilo hit och dit – jag instämmer med inlägget ovan, det är snarare bara klädsamt. Det finns ju en press på alla kvinnor i vårt samhälle att hålla oss smala och jag kan tänka mig att pressen blir ännu större när man jobbar med mode som du gör – och umgås med modeller och personer som lever på sitt utseende. Men i verkligheten är det inte vackert eller attraktivt med utmärglade kroppar som kläderna bara hänger på som säckar. Jag är säker på att du såg FAB ut igår!

 14. Maja says:

  Du skall inte bekymra dig, du är vacker PRECIS som du är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *