Godmorgon torsdag!

Allmänt

168397-1315
Mitt hjärta morgonmyser med norska "Se & Hør" ( i Norge läser ALLA Se&Hör, går inte att jämföra med i Sverige). Undrar om hon längtar efter ett syskon? Artikeln hon läser har rubriken:  "Vi drömmer om flere barn" 😉

Idag vaknade sötisen vid kl. 7.30 och sen har vi legat och super myst i sängen fram till nyss. Nu leker hon för fullt och jag ska ta och hoppa i duschen. Vi ska till läkaren om en stund och höra vad hon säger om hjärtats hosta. Personligen så tror jag att den går över strax för hon hostar MYCKET mindre nu, men vi bokade tiden då hon hostade som mest så vi går dit ändå. Min "fastlege" är så trevlig så det blir –  oavsett hosta el inte hosta –  trevligt att bara träffa henne 🙂

Ska ta och sätta fart här också ska jag se om  hjärtat vill sova en stund för hon är sååå tröttis nu.

Jag & Johanna önskar er alla en flott dag fylld av glädje! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Hej!Sitter här på jobbet och skrattar åt ditt inlägg om jeansen…känner igen mig så väl! I mitt fall är det alldeles för många muffins som modellerat om min kropp! Du, be läkaren ta ett näsprov för att se om Johanna har en bakterie som gör att hon hostar. Min tårtis hade hosta under hela sommaren och när de tog halsprov så var det en “vanlig” bakterie, och hon fick penecillin(stavas det så?), sen ringde de och ville ta ett näsprov och då visade det sig att hon hade en liten bakterie som gjorde att hon fick den här hostan, väääldigt vanligt hos små barn. Hon fick en mixtur av något slag och på ett dygn så märkte vi att hostan stannade av.*kram*

 2. ida says:

  Denna värld är inte stor!Nu kommer en long story så försök hänga med:) Jag gillar din blogg och har hängt med ett tag! Så välldigt full i skratt blev jag när jag igår på mitt nya jobb småpratade med en utav arbetskamraterna om allt och inget. Han berättade att han håller på lite med ett internetföretag, en webbsajt,basketballshop.com! Jag minns att du länkat den sidan och att det var din mans företag. Och mycket riktigt så fortsätter han med att beräta att det var hans goda vän,en norman som ägde sidan! Då kopplade jag ihop och sa att världen är liten ,jag läser hans frus blogg då och då! ANNASTINA säger han då och skrattar!
  Thomas heter han och verkar vara tokskön:)
  haha!

 3. ida says:

  haha 🙂 guuud va gulligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *