Godmorgon torsdag!

Allmänt


Sätt inte för stora mål från start, ta små steg varje dag så når du toppen till slut!

Godmorgon, eller kanske jag ska säga god-dag!?

Det kändes plötsligt lite fel att skriva godmorgon mitt i lunch-tider så jag tror jag får hålla mig till god dag istället 🙂  Jag & hjärtat var uppe före tuppen på morgon, 06.30, men då var jag så trött att jag la mig på soffan igen när J tittade på barnTV och det slutade med att vi båda somnade om och vaknade betydligt senare. Men det var nog bra att jag fick lite x-tra sömn för jag behöver det. Sitter uppe och jobbar liiiite för sent på kvällarna….


På väg till dagis runt kl.10. Hårspänne Prinsessefin, kofta H&M, kjol Chill Norway , bästa strumpbyxorna i ull från MP (favoriter! har inga andra till J. De finns hos Daisy), skor Pom D´api.

Oslo bjuder på strålande SOL från en vackert blå himmel idag vilket känns extra härligt efter många grå dagar. Och idag är det sista dagis-dagen för den här veckan, imorgon har nämligen personalen planeringsdag. Det betyder att vi har en extra lång helg framför oss. Lyxigt! 🙂

Nu önskar jag dig en loooovely torsdag fylld av glädje & leenden!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Godmiddag på dig med. Här har vi också snurrat till det lite med tiderna, det blir lätt så med sjuka barn. Jag hoppas att ni får en bra dag och att ni kan njuta långhelgen tillsammans. KRAM

 2. MARIAHS says:

  Du får en modell som står her da.. Det var bare et nydelig bilde av J:)

 3. Angelica E says:

  Underbar bild på lilla Prinsessan!!! Supersöt och hon börjar bli "stora tjejen" nu 😀

  Ha ljuvlig torsdag och snart är heeeeelgen här igen – myyyyyyys!

  Kram från Mallorca!

 4. Mussi says:

  J er bare såååå nydelig.

 5. MammaMorran says:

  Härligt med sol och LillaJ skiner verkligen som solen hon med!

  Kram
  MammaMorran- kika gärna in på min blogg om livet med barn som har ADHD/Autism

 6. Det där är jag bra på. Sätta för stora mål. Tyvärr

 7. Johanna says:

  Hoppas att ni har haft en fin dag. Johanna är adorable på bilden! 🙂

 8. Sara says:

  Hej hej,

  Har mailat in en fråga till dig på din hotmail adress. Det rörde ett inlägg du gjorde för många månader sen om ett inredningstips. Det var en väggtext och ett citat (tror det var Picasso) nåt om barn och konst….sen under hade man hängt barnen teckningar. Jag skulle vilja veta vart du hittade bilden, skulle vilja se den då jag vill göra nåt liknande:-)

  Tack.

  Mvh Kim

 9. ÅSA says:

  Var med i min konst tävling som börjar på Måndag! 😀

  http://enjaveltill.blogg.se/2010/october/tavling-2.html#comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *