Godmorgon torsdag!

Allmänt

 The Conscious collection är en uppföljning till The Garden Collection…

Godmorgon & HAPPY torsdag sweeties!

Mina dagar är helt galet hektiska just nu men jag älskar mina uppdrag och det är OK att köra på i ett högt tempo en stund eftersom jag vet att jag snart ligger i en solstol och njuter 🙂  Idag får du inte missa att H&M lanserar sin fantastiska (ekologiska) Conscious Collection! Jag tog helt av häromdagen då de hade hängt fram en del plagg på butiken i Bogstadveien och shoppade hur mycket som helst, bl.a. den här godsaken:

Den här älskar jag! Tänk så fin i sommar…. Och check priset: 499 kr !

Solen strålar över Oslo idag och jag ska ÄNTLIGEN få hämta min bil. Ni kommer kanske ihåg att den fick tak-snöras över sig? Ändå sedan då har den bott på verkstaden och varit saknad.. Bäst jag kör på här nu så jag säger: HAPPY shopping! & njuuuut vårdagen!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Linnéa says:

  Du är utan tvekan den största og bästa inspirationskällan av alla de feelgood-bloggare som finns på nätet! Går in här dagligen och får en härlig boost. Det är framförallt din energi och arbetsglädje som smittar av sig, men också hur du roddar ett hektiskt jobb och familj.

  Tack för att du delar med dig 🙂
  God dag!

 2. MARIAHS says:

  Den var lekker;)

 3. Fru Svensson says:

  Håller helt och hållet med Linnea,du är feel good.
  Snygga sommarkläder 😉
  Kram

 4. Tine says:

  DEn finns inte med i kollektionen på H&M´s websida. Varken i nätbutiken eller att den ska finnas i butik? Fast den är kanske lite för frillig för mig! 😉 Lyckats klicka hem ett par andra plagg från kollektionen tidigt i morse, nu är de slut! =)

 5. Linnéa-
  Åh så GLAD jag blev nu! You made my day!! 🙂 Miljoner TACK för dina fina ord! vilken härlig kommentar att få mitt i stressen 🙂 Önskar dig en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

  Fru Svensson-
  Tusen tack finaste! Hur ska ni fira påsk? när blir nästa Thai tur för er? Kram!!

  Tine-
  GRATTIS till shopping! 🙂 Klänningen är kanske slutsåld? och jag vet att kolleksjonen är så stor att det kan förekomma variasjoner från butik till butik.. Jag shoppade min i måndags här i Oslo. Köpte även den vita kavajen + byxa, en till klänning, en topp och en shorts… Ville egentligen ha nästan allt! Kram!

  HAPPY torsdag & KRAMAR till er alla !!! 🙂

  • Fru Svensson says:

   Vi ska fira påsk med goda vänner och bara ta det lugnt.
   Jag väntar på besked ännu så för mig blir det nog inget Thailand förrän nästa år.
   Hoppas ni får det gott när ni åker 😉

 6. Siv says:

  Har lett forgjeves etter den på nett og butikk her og … Troppet og ved åpningstid i dag tidlig på Hennes men det var veldig skuffende for de hadde hverken denne eller en til som jeg hadde pekt ut 🙁

 7. Saga says:

  Ska bli kul att se vilka plagg du valde!

 8. Camilla says:

  Jattesòt klanning, passar dig bra!

 9. Lina says:

  Hej! Klänningen var ju fantastisk! Jag och min man ska gifta oss i hemlighet i slutet på maj och jag letar med ljus och lykta efter en fin vit klänning till humant pris. Jag blev helt “kär” i din, men hittar den ej på HMs hemsida. Vet du om de bara kommer att ha den i butik? Och ej i onlineshopen? Är det kanske olika i Norge o Sverige? Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *