Godmorgon torsdag!

Allmänt

168397-1911
Så här står mitt hjärta ofta på morgonen. Också sticker hon in och ut handen i brevinkastet, jag undrar vad grannarna som går förbi tänker då de ser en söt liten hand vifta genom brevlådan? 😉

Idag hände det igen! Johanna väckte mig strax efter kl. 8.30 så jag börjar tro att det är en ny vana och jag måste erkänna att jag älskar den! 🙂  Speciellt med tanke på att jag inte är så bra på att komma mig i säng i tid på kvällarna… 😉

Nu sitter hjärtat och leker brevid mig och jag måste hoppa i duschen för vi ska vara på Helsestasjon (bvc) runt kl. 13 för en kontroll som egentligen ska göras då vi är Thailand så därför tar vi den redan nu. Jag tror tyvärr att hjärtat ska få sin sista vaccin men jag hoppas jag tar fel…?! Oavsett så vet jag att Johanna är en ängel och att det kommer att gå hur bra som helst. Det är nog mest för mig det gör ont…

Jag önskar dig en "happy dag" och hoppas att du mår riktigt bra!

Dagens citat kommer här:

"När vi slutar att jämföra oss med andra blir allt så otroligt mycket enklare."

Tro på den du är och stå för den du är för du är unik! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Jessica says:

  Hej hej!
  Hoppas allt går bra vid bvc! Jag undrar vart dagiset tog vägen? Skulle inte JOhanna börja på dagis igen? El tar ni det efter Thailand?

  Sköt om er!

 2. Anonymous says:

  Takk. Den trengte jeg idag!

 3. sessan says:

  Massa massa kramar till dig & hoppas det gick bra på HS.

  *Hjärtan*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *