Godmorgon torsdag!

Allmänt

Nytt Kamille i butik i morgon! och här ser ni en av de sidor som jag stylat. Jag är svag för orange i höst…

Happy torsdag sweeties!

Idag är det verkligen höst i luften och jag älskar den lagomt svala luften som smyger in genom fönstret här på mitt kontor 🙂  Nu byter jag flip flops mot stövletter och kryddar mina outfits med sjalar. Härligt!  Mitt hjärta sover fortfarande och själv ska jag dyka in i garderoben för idag ska jag iväg på ett spännande möte….

…och här är en till sida som jag gjort!

Önskar dig den bästa dagen!!  🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Hanna says:

  Hej
  Ser så fint ut!!!
  Tack för att du skriver om I Dig Denim…
  http://www.idigdenim.se

  Hälsar
  Hanna Clavegård

 2. casaofmia says:

  Härligt med orange och höst! håller med, sjalar, stövletter, jeans och lite kyla i luften! kram

 3. Tyren73 says:

  Hei Anna Stina!
  Leser Kamille, og deg, fast. Har allerede sett meg ut oransje tilbehør etter inspirasjon fra deg:-)
  Hvordan går det med husplanene og flytting?
  Gleder meg til nettbutikken din:-) Kan du si noe om merker du kommer til å føre? Bare klær, eller også interiør?
  Klem

 4. Åsa says:

  Vad duktig du är!

 5. Linn says:

  Älskar att läsa din blogg för du är alltid så positiv och glad, det smittar av sig! Jag och min lilla familj ska om några veckor hälsa på min syster som bor i Oslo och undrar om du har några förslag på bra café och fik som är barnvänliga? Dvs där man får plats med vagn och lätt att värma barnmat 🙂 Hon är 8½ månad så barnstol behövs ju också. Kram!

 6. Johanna says:

  Åh jag älskar också den svala luften, mycket skönt 😀

 7. Anna Skagern says:

  Precis kommit hem från en vecka i Cala Mesquida 🙂 Underbart! (om än stressigt när man är alenemamma till två barn)
  Och det först jag gjorde då jag kom hem var att köpa senaste Kamille mor&barn… Och reportagen var superfin!!
  Tack tack tack söta rara du :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *