Godmorgon torsdag!

Allmänt

En härlig morgonbild…

Godmorgon sweeties!

Ny dag & nya möjligheter! 🙂  Vi girls har (som vanligt) sovit gott och länge så nu är det full fart framåt som gäller.  Men först till jag berätta att jag snart lanserar en egen Gizmo & Co nettsida, till min butik, där ni kommer att hitta info om butikens öppetider, news som kommer in osv osv. också är ni många som efterfrågar nettbutik, den kommer !!  och fram till den är lanserad så kan ni alltid mejla mig vad ni önskar att shoppa så postar jag!   Nu är det bäst att vi skyndar på här så jag önskar dig en amazing torsdag!!  🙂

LoVe!

P.S idag är Gizmo & Co öppet från kl.12.30 – 18.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Maria Raad says:

  Hej Fina du!
  Finns det möjlighet att köpa de 4 små day-kulorna (bla peace) och få de skickade till småland? i så fall: Maila mig på: maria.raad@blixtmail.se.
  Önskar så att jag kunde komma förbi din affär men det får bli nästa gång jag hälsar på hos svigers. (Jag glömmer inte hur du bjöd på bilar i din gamla affär) Lycka till med allt & än en gång tack för att du så ödmjukt delar med dig av din vardag. Hör av dig ang. Day-kulorna…….krams maria

 2. Fru Svensson says:

  Kul att se ett inlägg från dagen så vet vi att din dator överlevde vattnet igår 😉
  Ha en fin dag.Kram

 3. casaofmia says:

  Mysig bild, ha en bra dag kram

 4. gizmolina says:

  Hej Maria –
  Tack för fina ord ! 🙂 Jag mejlar dig ! (men tyvärr så är jag nog utsåld för kulorna… ) Och så kul att du kommer ihåg att jag bjöd på bilar ! idag bjuder jag på rosa julskum 🙂 men sen blir det bilar ! Kram !

  Fru Svensson-
  Ja, vilken himla TUR att den överlevde ! jag fick liiite panik kan jag säga då lilla J råkade spilla ut sitt glas…. Men slutet gott allting gott ! 😉

  KRAMAR till er alla !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *