Godmorgon torsdag!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina darlings!

Jag körde en Johanna i ny Smurf topp som hon matchade med smurf sockar (från H&M) till dagis på morgon. Visst är det ganska festligt hur det mesta kommer tillbaka(t.o.m. Dirty Dancing)  jag blir super nostalgisk.  Gucci sitter och myser brevid mig och jag ska slänga i mig lite mat innan jag åker upp till butiken (har öppet kl. 12 – 16.30 idag). Hittade några super snygga pics av Brad & Angelina på nett som jag har lust att visa er. Enjoy!

Snyggt!  Eller hur?

Jag hoppas att du känner dig fylld av energi idag och att du inte glömmer bort att hålla fast vid din dröm. En dag slår den in… ! 🙂

CaRpE dIeM!

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Sunniva says:

  Hei:)
  Jeg fant nettopp bloggen din og liker den veldig godt. Jeg ser jo at du er en erfaren blogger:)
  Nydelig sitat av Shakespear… Jo, veldig fine bilder. Jeg synes Angelina er utrolig vakker, men mannen min synes hun er stygg. Jeg skjønner ikke det. Hun er virkelig nydelig..

 2. elin says:

  Nydelige bilder! Skulle ikke tro hun hadde født mange barn 😉

 3. Ann K. says:

  Hei. Den fine fargerike tunikaen du viste bilde av for litt siden, hvilke farger finnes av den, har du den i butikken og event hva koster den? Fin blogg av deg forresten :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *