Godmorgon torsdag !

Allmänt

Gooodmorgon sweeties !

Jag har haft fredagsfeelings hela veckan så kan inte riktigt ta in att det är torsdag idag ?  Det började med att sommarfesten / avslutningen på dagis var i tisdags, redan då kändes det som fredag (för sånt brukar oftast vara på fredagar….) och sen blev det ju inte bättre av att jag körde VIP salg i går, något som jag normalt brukar göra på torsdagar. Hur som helst –  torsdag idag och fredag i morgon ! 😉

Alltså jag är världens heldigaste som har så fina kunder & bloggläsare…titta här vad en av dem hade med sig som surprice till mig i går :

Har du sett finare cupcakes?  I looove them !

De var så fina att det var svårt att äta upp dem… 

Och bara det att hon gjort  Hello Kitty cupcakes till Johanna.  Otroligt s.n.ä.l.l.t. ! (miljoner TACK igen V!)

Någon mer än jag som blev sugen på något sött & gott på morgon? 😉   Nej, bäst jag håller uppe tempot på morgon. Jag kickar igång salget / rean i butiken kl. 11.00 idag med -50%  också har jag typ 847 saker på min att-göra-lista. Tur man är tjej och kan göra många saker samtidigt ! typ.

Torsdagsfeelgodkramar till dig min fina bloggvänn!  🙂

Och du, unna dig en cupcake eller macarone idag. Det är du v.ä.r.d. ! och som jag hörde en säga på TV häromdagen “man vet inte om det finns choklad på andra sidan så bäst att passa på nu!” .

LoVe !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon torsdag !”

 1. Lotta says:

  En god vän har goda vänner!!!!
  Kram

 2. Titti says:

  Åh vilka underbara cupcakes….det var en super överraskning tycker jag.
  Kram Titti

 3. Maria says:

  Åh, har du den där fina klänningen fr Zetterberg på rea?
  Kram

 4. Viv says:

  Så søt du er 🙂 Tusen takk selv for en superkoselig kveld! Fantastisk selskap, gode bobler og uslåelige priser – kan ikke bli bedre da!

  Ønsker deg en strålende dag! Og jeg skal jammen ta det siste rådet ditt der om å nyte en ekstra sjokolade bare for sikkerthets skyld 🙂

  Klem!

  • gizmolina says:

   Fina du ! Dina cupcakes förgyllde verkligen kvällen och Johanna blev SÅ glad då hon fick sina! 🙂 Tror kanske jag får lägga in en beställning på Hello Kitty figurer som lördagsgodis en gång till henne för hon mumsade i sig dem på ett-tu-tre 😉 Miljoner T.A.C.K. igen! du är unik ! Önskar dig också en strålande dag, vi får ha sol inne nu då den saknas ute .. ! Spis choklad och kos dig ! Klem !

 5. Viv says:

  Haha, så herlig! Klart hun må få flere 🙂

  Takk det samme! Lukke til videre med alt du har å gjøre!

  Klem!

 6. fru Svensson says:

  Smil och du får en cupcake tillbaka 😉
  Vilken underbar suprice 😉
  Hade gärna varit där och provsmakat.
  Kram och ha en bra dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *