Godmorgon torsdag!

Allmänt

Igår var jag iväg på shopping i klänning från Chill Norway, solbriller Gucci och väska Indiska.

Godmorgon sweeties !

Hoppas att du har sovit som en prinsessa och vaknat full av energi?!  Själv sov jag tyvärr inte alls bra i natt, syp skitdåligt, var t.o.m. upp och tittade på TV mitt i natten…. får ta igen det med att sova lite i solstolen om jag får en chans.

Phuket bjuder på sol idag så vi får se om det blir poolhäng eller beachen?  alla dessa beslut… 😉  Ska starta med att göra lilla J klar för det är process som kan ta liiite tid.

Carpe diem !!!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Agneta says:

  Härligt att återigen få följa med er till Thailand! Själva åker vi till Khao Lak i januari, så det är roligt att få ” tanka lite Thailand” på detta vis så länge:)
  Hoppas att ditt nattvak var en engångshändelse och att du nu bara kopplar av och njuter av din ledighet med dina fina J:n.

  • gizmolina says:

   Vad härligt att ha en Thailand resa att se fram emot ! 🙂 och tack för omtanken ! jag hoppas också att nattvakten inte upprepas…. Önskar dig en härlig dag och en lovely sommar ! Kram !

 2. Siri says:

  Kjære Anna Stina!
  Jeg har ikke lagt igjen kommentar tidligere, men jeg følger bloggen din hver dag, og vil bare si tusen takk. Med en krevende jobb og stor familie, er det noen dager der man føler seg tappet for energi. Men når jeg da besøker bloggen din, er det akkurat som jeg får påfyll. Du sprer positivitet, glede og optimisme til oss som følger deg, og det er jeg så takknemlig for. Så igjen, tusen takk, for at du deler din livsglede med oss. Jeg ønsker deg en super sommer, det fortjener du virkelig 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din 1:a kommentar Siri ! och för alla fina ord du skriver till mig. De lyser verkligen upp min dag ska du veta!! 🙂 Känner mig rörd…. TACK ! och ja, ibland blir man tom för energi och då är jag lyckligt lottad som får så härlig feedback som hjälper mig att fylla på ! Önskar dig en fantastisk sommar fylld av lycka & solsken! Kramar ! 🙂

 3. Veronica says:

  Så härligt att få följa er i Thailand!
  Hoppas du får vilat lite i solstolen under dagen!! Jag har också sovit dåligt, ett barn var törstigt och ville kissa inatt och ett annat vill ha nappen stup i kvarten.Tur att det var ett barn som sov natten igenom i alla fall 🙂
  Älskar att kika in här hos dig varje dag! När jag åker till Oslo nästa gång (när det nu blir) så ska jag komma och kika in i din butik 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar att följa oss i Thailand ! det gör mig glad ! 🙂 Jag har inte hittat någon möjlighet att ta en nap ännu men jag hoppas att den dyker upp… 😉 Skickar dig, som också varit vaken i natt, massor med energi+styrke-kramar !! också hoppas jag att vi ses i min butik en gång i framtiden. Sköt om dig ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *