GODMORGON TORSDAG.

Godmorgon mina fantastiska bloggvänner!

Just nu skulle jag egentligen befinna mig ute på Gardemoen för att gå ombord på en flight till New York men allt blir inte alltid riktigt som man tänkt sig så jag är kvar i Oslo.  Insåg för några dagar sedan att det blir bäst så och har därför flyttat fram resan en stund….

Eftersom jag är kvar i stan så ska jag använda min torsdag till att jobba med ett prosjekt som strax har deadline + diverse annat fix som behöver prioriteras också har jag öppet butiken fredag & lördag kl. 12.00 – 16.00.

Önskar dig en riktigt F.I.N. dag ! och förlåt att jag inte är så sparkling på morgon, jag kommer starkare tillbaka senare. Promise !

LoVe!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GODMORGON TORSDAG.”

 1. Titti says:

  Hoppas din dag blir bra även om du ändrat dina planer….ibland blir det så……det var säkert ett bra beslut.
  Stor kram Titti i Umeå.

  • gizmolina says:

   Tack ! Ja, med tanke på vädret där borta så känns det som ett väldigt bra beslut . Önskar dig en underbar weekend ! Kram ! 🙂

 2. Em says:

  Så kjedelig da, men du vet, den som venter på noe godt…:) Håper at alt er bra med deg i hvertfall! Og det er lov å ikke være på topp hele tiden! 🙂 Ha en fin torsdag, snart er det helg! Klem

  • gizmolina says:

   Det är så jag tänker… att jag har det festliga framför mig ! och bättre att resa då jag kan njuta det till max. Önskar dig en amazing weekend ! Klem ! 🙂

 3. Emma says:

  Den som väntar på något gott heter det ju;) men snälla säg att du åker dit innan 11 januari för då ska jag dit och hade tänkt förlita mig på dina tips och hotspots 😉 har varit där måånga gånger förr men att göra staden the gizmolina way vore lovely 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Exakt ! 😉 Men tyvärr vågar jag inte lova att jag hinner dit före 11 januari …. förlåt ! Låter ju annars underbart att du önskar att göra New York the Gizmolina way… ! Blir glad bara av att du skriver så ! 🙂 Happy weekend ! Kram !

 4. Amelie says:

  Tack för dina peppande budskap som dyker upp titt som tätt på din blogg. Jag behöver dem extra mycket just nu. Kram!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att du uppskattar dem ! 🙂 Skickar dig massor med styrkekramar & positiv energi !!! Njut din helg ! Kram !

 5. Malin says:

  Men varför åkte du inte och varför är du så nere?:( hoppas det inte hänt nåt allvarligt men jag tittar in här varje dag o blir orolig 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *