GODMORGON TORSDAG!

Allmänt

Goooodmorgon sweeties!

Vad ljust det är ute på morgon! Solen s.t.r.å.l.a.r. och det är ju bara helt underbart efter så många riktigt mörka mornar. Och varmt är det också! Snacka om att vi har en helt fantastisk höst! 🙂 Och igår var vi på en riktigt, riktigt trevlig & god middag hemma hos våra fina vänner så lite små trött på morgon men det är det värt !

Jag ska iväg på Zumba idag, igen! och det ser jag verkligen fram emot! Var där i tisdags också och då fick Johanna vara publik (vi var home alone så det var enda möjligheten om jag skulle kunna gå) och hon var v.ä.l.d.i.g.t. bra på att berätta om alla fel jag gjort på timen då vi körde hem. Ha ha.  Ja, alltså jag har verkligen inte kommit in detta helt ännu men jag har å andra sidan bara gått 3 gånger så det kommer, det kommer… !  Och alltså vi har världens bästa instruktör, Live, hon är SÅ proffsig och för mig är det jätte viktigt.  Så – om du funderar på att börja på Zumba så är mitt tips att du kollar upp Kirkenær Ballettskole ! där går Johanna på Jazzballett musical också och hon gick där på ballett då hon var liten. Siri som driver ballettskolan kan verkligen bra service and that we like !  och hur personligt och mysigt är det inte att hon tar emot i morgonkåpen ibland?  Hon bor nämligen i samma hus…

Nej, nu måste jag sätta fart här!  men du , lyssna på den HÄR  ! en av mina absoluta favorit låtar ever! Den får mig att vilja dansa!

Torsdag idag och det betyder h.e.l.g. i morgon! Åh så härligt!

Önskar dig en magisk dag fylld av inspiration!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GODMORGON TORSDAG!”

  1. Anette says:

    Dans (og tening generelt!!!) er herlig! I love it, too! (ikke såå mye dans, men annen trening -best medicine ever!!) Og hvis det er den Live jeg tror det er, er hun dyktig, søsteren hennes er nemlig instruktør på mitt treningssenter 😉 Oh my for en energi på de jentene;-)

    Happy trening – og happy torsdag!

    • gizmolina says:

      Ja visst är det underbart med dans! 🙂 Och Live är ju bara den bästa! otroligt inspirerande och precis som du skriver: full av energi! Så kul att du tränar med hennes syster! Önskar dig den bästa dagen och en underbar weekend !!! & HAPPY trening till dig också! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *