GODMORGON TORSDAG.

Allmänt

Jag har bloggat den här förr men den tål att bloggas igen…

Godmorgon sweeties!

Vet ni vad jag gjorde igår? Ja la mig rekord tidigt! redan runt kl.23 låg jag under täcket och det har inte hänt på m.å.n.g.a. år men gud så skönt det var. Speciellt nu då jag har fått super ont i halsen. Shit alltså! jag får ta i från tårna när jag sväljer och är så där febrigt varm men jag försöker att förtränga det så gott det går för jag har absolut inte tid att lägga mig och vara sjuk. Fast jag kanske ska ta en nap trots allt….för det brukar vara bra medicin.

En annan sak som brukar hjälpa är att ta en dusch och att klä sig lite fint!  och hur inspirerad blir man inte av den här bilden:

Mer färg i garderoben säger jag bara! man blir så glad av det! så ett tips inför julens festligheter: våga något annat än svart! välj i alla fall att prova något annat än den lilla svarta då du är i butik för om du provar färg-glada klänningar vid flera tillfällen så vågar du kanske till slut… ! 

Nej, nu tar vi tag i dagen!  🙂

Så – jag önskar dig en underbar torsdag fylld av kreativitet också återkommer jag snart med julklappstips!

P.S se upp för Sven idag! håll i hatten.

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “GODMORGON TORSDAG.”

 1. Ja,färg piggar alltid upp =)
  Ha en bra torsdag.
  Kramar

 2. LINE says:

  God bedring. Fint bilde fikk lyst på slik brun/orange jakke, superfint. God bedring.

 3. Kristin says:

  God bedring!
  Farger er deilig, du har helt rett 🙂

  Hilsen Kristin

 4. Anna says:

  Då är vi två sjuklingar.

  Feber och halsfluss, åh fy vad jag känner mig risig.
  Nu är de vila som gäller.

  Krya på dig och hoppas du inte blir ordentligt sjuk.

  Kram Anna

  • Uff så trist att du också är sjuk… Jag skickar över ett gäng krya-på-kramar! 🙂 också hoppas jag att vi båda kryar på oss fort.

   Önskar dig en fin kväll! Kram!

 5. Therese says:

  Kan säga att Sven är INTE glad

 6. Therese says:

  Krya på dig
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *