GODMORGON TORSDAG!

 

 a46bd48262439d519735fcdedd2864fc

 

 

Morning girls! 

Jag sitter och tar sats för att gå iväg och träna och idag tänker jag testa en annan träningsstudio. Det var bra där jag var i förrgår, men  jag har lust att testa ett annat ställe också innan jag bestämmer mig så ska ni få höra vad jag tyckte sen.  Och det är bäst att jag kommer mig iväg för annars finns s.t.o.r. risk för att jag droppar det…  (och det får i.n.t.e. hända).

Men innan jag sticker iväg så har jag lust att visa er några bilder från igår kväll då vi girls var iväg på en riktigt mysig middag hemma hos våra kära vänner. Jag blev bjuden på både färska räkor ( avokado!) och bubbles så ja, det var en festlig lill-lördag!

10926464_10152597494890796_5232736010466919287_n

Hjärtat hade på sig sin fina (och super sköna) klänning från How to Kiss a Frog och hårspänne från Livly. Hennes sköna basic topp kommer från Kapp Ahl och som alltid : strumpbyxor från Soup Store (märke: MP).

10403281_10152597504135796_3945615612343319937_n

Det var så synd att Johanna blundade på bilden… (därför: zzz…) men inget som inte piclab kan fixa 😉

 

10489841_10152597493775796_7257304420959583860_n

K hade som vanligt dukat så fint. 

Nej, nu är det bäst att jag kommer mig ut dörren för annars blir det ingen träning på mig idag…

Önskar dig en härlig torsdag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GODMORGON TORSDAG!”

 1. Maria says:

  Halloj, har det varit ett inlägg m Thailandstips som jag missat eller kommer det?:) kram

  • gizmolina says:

   Nej, du har inte missat Maria. Det är jag som får skämmas för att jag inte bloggat saken ännu men det kommer! 🙂 (bra du påminner!)

   Happy torsdag! Kram!

 2. Elisabet says:

  Klokt att du testa olika träningsanläggningar! Jag personligen vill även kunna gruppträna för det är peppande och svårare att lägga av när någon “skriker” på en och andra ser vad man gör:-)
  Lycka till och kram!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för lycka till Elisabet! 🙂 Jag gick massor på grupptimmar tidigare ( i livet före Johanna då jag gick på SATS flera gånger i veckan) och tyckte att det var fantastiskt kul så därför testade jag ett gym som erbjuder även det idag… Men – i första omgången så är jag mest ute efter att springa på löpband så ja, får se vad jag går för… Ska kanske testa ytterligare en träningsstudio innan jag bestämmer mig…

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 3. elin says:

  Siden vi bor i samme område, kan jeg varmt anbefale SATS. Både SATS Solli Plass og SATS Bislett er kjempebra, kom akkurat hjem fra Bislett. Kan hende at du etterhvert blir lei av å bare løpe på løpebandet, og da er det veldig fint å ha gruppetimer. SATS har ganske mange timer også på dagtid.
  Du er igang! Stå på!! 🙂 Pepp, pepp!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tips & pepp Elin! det sätter jag stor pris på för jag efterlyste precis tips om var ni läsare tränar i det blogginlägg som jag postade samtidigt som du skrev din kommentar Och vet du, det var faktiskt på SATS Solli plass som jag var idag! 😉 Jag gick massor på grupptimmar innan jag fick Johanna och tycker att det kan vara riktigt kul så det var därför jag testade SATS idag.

   Njut din torsdag ! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *