GODMORGON TORSDAG!

643251a00543302eab43f5a232117949

Dagens tänkvärda.

Goooodmorning girls! 

Ny dag, nya möjligheter och idag ska jag försöka att lägga alla mina bekymringar och all min ångest & depphyllan så att jag kan frigöra energi till viktigt jobb & studier.  Ingen lätt sak att göra så klart men absolut värt ett försök för nu sitter jag redan i båten och då är det bättre att ro än att sjunka.. !

Och idag är det torsdag och hjärtat ska på sin dans i eftermiddag och förra veckan säger hon att hon dansat i sina vanliga kläder för att hennes jazzbyxor blivit för små.  Alltså h.u.r. pinsamt?! Stackars flicka… har inga kläder… (well…) så jag ska starta dagen med att sticka ut och handla nytt till henne och köra förbi med kläderna + lunch till skolan innan jag ska på nagelfix.  Jag är väldigt glad i mina akryl naglar men det finns inget värre än då flera lossnat, det ser inte bara förfärligt ut, det känns dessutom väldigt ofräscht.. Så – blir skönt att få ordning på den saken igen.  Men först: frukost! 🙂

11203717_10152795607700796_7585549159191568647_n-1

På mitt köksbord just nu: Yoghurt naturell + skivad banan & ett glas Mandarin Morning. Mums!

Var rädd om dig min kära bloggvänn och glöm aldrig att du är värdefull!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GODMORGON TORSDAG!”

 1. Anna says:

  Vill bara tacka för en väldigt fin och inspirerande blogg. Sedan jag blev mamma (har en tjej som blir fem år om en månad och en tjej på åtta månader) har jag glömt bort mig själv och den jag en gång var! Men nu, mycket tack vare din blogg, ska jag försöka hitta tillbaka och satsa på att själv känna mig fin igen och må bra!

  Vad det än är som händer runt omkring dig hoppas jag att allt löser sig till det bästa.

  • gizmolina says:

   Åhhh vilken helt fantastisk kommentar du bjuder mig på Anna! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback och fina ord! jag blir helt rörd och enormt smickrad… ! 🙂 Och tusen 1000 tack för omtanken ang. min livs situation! Jag hoppas också att allt löser sig till det bästa…

   Önskar dig en härlig kväll och en helg fylld av solsken & lyckliga stunder! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *