Godmorgon torsdag!

Allmänt

168397-2574
Johanna satt och tittade da JIG gjorde sig klar pa badet pa morgon. Hon ar sa sot nar hon satter sig ner overallt nufortiden. I bakgrunden ser ni vart sovrum och balkongen…

Phuket, Karon Beach kl. 11.20, torsdag fm.

Idag har  jag lite bakis for forsta gangen pa evigheters evighet 😉  Vi hade super trevlig middagsbjudning igar och det vita vinet jag drack gor sig pamind idag sa nu sitter jag och njuter en kall coca cola 🙂

Johanna vaknade runt 7 idag och efter god frukost tog vi badbussen till Karon Beach sa nu sitter jag och bloggar pa internetcafet precis vid beachen och Johanna sover sin nap i vagnen vid min sida.  Like in the old days 😉 Ocksa checkade jag min mejl nyss och blev sa GLAD!, for jag hade fatt mejl av 2 underbara girls som det var alltfor lange sen jag pratade med, sant ar lycka!! 🙂

Det ar ganska molnigt idag pa den har sidan (hemma hos oss var det inte ett enda moln…) men det ar egentligen bara skont. Vi ska sitta och leka i sanden sen och brun blir man ju i alla fall oavsett vader for solen ar sa stark har nere.

Hoppas att du har sovit gott i natt och att du ar klar att mota den nya dagen som ligger framfor dig!

Jag onskar dig en riktigt harlig dag fylld av solsken!

Kram!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon torsdag!”

  1. Angel says:

    vilken gullunge ni har.

  2. Maria says:

    Hoppas att ni får en härlig dag också och att påminnelserna från gårdagen tynar bort 🙂

  3. Anna says:

    Åhh lilla sötnosen, hon är ju sååå gullig, ser alltid så glad ut, vill ha en egen liten Johanna 😉 KRAMIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *