Godmorgon torsdag 8:e november!

Allmänt

168397-1735
Bild från H&M.

Idag är det MÅNGA som köar för att shoppa Roberto Cavalli kollektionen på H&M men ni hittar inte mig där i köerna  för jag måste säga att jag inte alls gillar kollektionen. Den är för lite rosa för mig 😉  Det enda plagg jag tycker är snyggt är det guldklänning/kjole som ni ser till vänster på bilden. Den är glammig & passar till vinterns partyn.  Så- den blir mitt shopping tips till dig! 🙂

Så – istället för att stå och trängas i shopping kaos idag så ska vi iväg till ambassaden och fixa Johannas pass för det kan inte stå att hon fyller år 81:a augusti när vi ska söka visum etc 😉 Tänk att de faktisk skrivit FEL i hennes pass.. jag trodde inte sånt var möjligt? Ska bli spännande att se vad de säger då vi kommer dit och visar! 🙂

Sen står läkarbesök och jobb på dagens "att göra" lista så även detta blir en fartfylld dag. Och nu undrar ni säkert när jag kom mig i säng igår? Hmm.. ja, ni, det gick så klart inte helt enligt plan för jag satte mig och svarade på era trevliga kommentarer och sen fick jag plötsligt för mig att börja städa Johannas skötbord så.. jag la mig runt 00.30. Men det är i alla fall bättre än 02 så jag känner mig nöjd 🙂

Njut dagen idag kära läsare och HAPPY SHOPPING till er som ska till H&M.!

Oj, ledsen Johanna här – återkommer strax med dagens citat! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon torsdag 8:e november!”

 1. Ida says:

  Hej! Måste bara lämna en liten kommentar i din blogg. Har ganska nyligen hittat hit och är nu totalt fast 🙂 Älskar din blogg och blir glad av att varje dag få följa din fina familj och ta del av dina tips och inspireras av din stil. Så tack för en underbar blogg, du förgyller min dag!

  Kram Ida (just det, kommer ifrån och bor i Luleå, tyckte det var lite roligt när jag läste att du kommer härifrån!)

 2. Jenny says:

  hejssan!Vill önska er en helt underbar dag!!!Här i Finland är det KALLT men ändånjuter jag av vintern:)
  PS.Blev så inspirerad av dina interiör tips så jag måste ta mig till IKEA fort!!:)
  Kramar!!

 3. evelina says:

  hoppas du får en bra dag 🙂

 4. Jag ska till HM men tänker inte spana in hans kollektion, fanns inget som föll mig i smaken. Guld-kjolen är fin men passar bättre till en tävlingsdansös 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *