Godmorgon torsdag (fredag)!

Allmänt

 Hur cool är inte denna stora beach-towel? Den kommer från Scotch and Soda och finns i flera olika varianter hos Zimba.

Godmorgon snäckor!

Idag har vi “fredag” hos oss för imorgon är barnehagen (dagis) stängd och det betyder att jag får jobba på extra effektivt så att vi  kan njuta långhelg. Så – nu dusch och sen power walk mot dagis. Och just ja, ni undrar kanske hur min chokladfria vecka gått? Riktigt bra faktiskt ! Blåbär har blivit mitt nya snacks 😉

Hoppas att du vaknat pigg & full av energi idag och att du får en riktigt, riktigt BRA dag!!!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon torsdag (fredag)!”

 1. God morgon!

  COOL handduk !!! Vet du, jag brukar alltid ha en sån där 80% chokladkaka fr Marabou i skafferiet i fall att… 😉 Så det är mitt tips, för jag klarar inte att äta mer än 1-2 bitar av den åt gången och då är jag faktiskt inte chokladsugen längre efter dom bitarna…

  KRAM!

 2. god morgon, har inte hunnit ännu smakat blåbär chokladen.

 3. Pethra says:

  Duktig du är, gotte i all ära men ack så skönt det är när man blir kvitt sitt sockerberoende.

  Hoppas även ni får en bra dag och att solen skiner på er!

  Kram

 4. Mirva-
  Min favorit Bocca är lik den chokladen du pratar om men jag tar inte 2 bitar om den ligger i skafferiet… jag äter hela 😉

  Lisa-
  Söta du! jag äter färska blåbär. Jättegott! När reser ni till Phuket igen? Hoppas vi ses snart ! 🙂

  Pethra-
  Jag har inga planer om att sluta med socker, bara äta lite mindre choklad i veckorna… men på helgen får jag synda ! 😉

  Önskar er en strålande dag!! KRAMAR!! 🙂

 5. Anna says:

  Bra, kämpa på! Aha, fler som har fredag idag 🙂 Me too! Men jobbar helgen :/ Ha en fin dag. Kraaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *