GODMORGON V.I.N.T.E.R.T.I.D.

Jag ä.l.s.k.a.r. verkligen söndagar!

Gooodmorgon sweeties!

Då är det plötsligt vintertid! så på morgon blev start-tiden 07 istället för 08 här i Casa Gizmolina. Liiiite tidigt så klart, men samtidigt så var jag ju pigg eftersom klockan egentligen var mer så nu känns det mest bara otroligt s.k.ö.n.t. att få en xtra lång söndag! 🙂

Johanna sov dessutom mellan mig och JIG i natt så starten blev lite mysigare då jag fick ligga kvar i sängen en stund då J spelade spel på min i-phone. Men nu ligger hon i soffan och tittar på dvd och jag har på Nyhetsmorgon här inne i köket och jag njuuuuuter verkligen av denna sköna softa morgon. Också är jag glad över att vi hade en så trevlig lördagkväll. Vi mötte upp fina vänner på Olivia redan kl.17, åt god mat (penne pollo är ett tips!), drack kalla bubbles och chit chattade innan vi gick hem och körde lördagsmys. Tyvärr lyckades ingen fastna på bild… så idag bjuder jag istället på pics från en av de sista kvällarna vi hade i Thailand i somras. Och jaaaa, jag s.a.k.n.a.r. verkligen Thailand den här tiden på året. Jag har ju “bott” där på vintrarna i 4, eller är det 5 ? år innan J började på skolan så min kropp är liksom inställd på sol och värme nu…..  Är det någon av er bloggläsare som ska resa dit i vinter?

Vi körde tjejkväll med vår underbara granne Marianne på Catch Beach Club.  Älskar verkligen det stället! så om du ska till Phuket i vinter så får du i.n.t.e. missa att åka dit och äta buffé en kväll.  Och min klänning…den blev semesterns favorit! (shoppad hos Palmyre ).

Och den här bilden har jag ju inte heller bloggat…  Vi testade för 1:a gången att beställa hem Mc.D. lunch till poolen! Oh yes, de kör ut mat på motorcykel och jag var först liiiite skeptisk till om pommisen skulle hålla sig fräsch till då han kom fram? men det gjorde den! så detta kommer vi absolut att testa fler gånger när vi är där för ibland är det ju bara SÅ gott med en Big Mac….och det var SÅ coolt att få leverans till solstolen på resorten! 

Nej, nu ska jag sluta drömma om Thailand och istället ta tag i allt jag har att göra här hemma.  Eller först ska jag nog chilla lite, klockan är ju trots allt bara 8.40 och det är ju sååååå härligt att slippa stress.

Önskar dig den skönaste dagen!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GODMORGON V.I.N.T.E.R.T.I.D.”

 1. Pernilla says:

  Vi åker till Phuket 3 v i januari! Så gärna massa tips.
  Ha en skön söndag!

  • gizmolina says:

   Åhhh så härligt ! januari är en perfekt Thailand-månad! 🙂 Om du söker på Phuket i mitt arkiv / under kategorier så hittar du en hel del tips! Annars får du bara fråga så svarar jag så gott jag kan! Önskar dig en underbar dag! Kram!

 2. Sanna says:

  Godmorgon finaste 🙂
  Var uppe redan kl 6 ..kroppen ställer inte om sig trots klockan 😉
  Men har njutit av tystnad och en kopp te :!

  Ingen resa till Thailand med väl Paris och newyork 🙂
  Ta hand om dig
  Kram

  • gizmolina says:

   Oh, kl.06? det kallar jag tidigt ! 😉 men eftersom klockan egentligen var 7 då så var det kanske ok… 🙂 Låter amazing med Paris + New York!!! Det är ju så underbart att ha resor att se fram emot i vardagen ! Happy söndag ! Kram!

 3. Katarina says:

  Hej,
  Sitter precis o planerar en långresa 7-8 veckor till Thailand.
  Hur ni ut eran lägenhet där? Om ja så skickar jag dig ett mail.

  Mvh
  Katarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *