Godmorgon vackra dag !


Fin bild !  som påminner om att vi ska pussa våra kära så ofta vi kan 🙂

När solen skiner från en vackert klarblå himmel så gör det absolut ingenting att bli väckt kl. 06.20 trots att det är lördag för jag blir helt LYCKLIG av solens strålar !  Redan före kl. 07 var jag ute på balkongen och vattnade blommorna och pysslade lite och det känns som att detta blir en riktig SOMMARdag . Underbart ! 🙂

Igår hade jag en fantastisk GLAD-dag med många spontana happenings.  Sånt är så härligt ! När saker bara sker och det ena trevliga avlöser det andra utan att något var planerat. 

   
Min kära vän Kjersti tittade förbi  med en suprice igår: boken Basic Black , The essential guide for getting ahead at work (and in life), som jag verkligen ser fram emot att läsa ! (ska starta på den idag). Tusen TACK bästa vännen ! 🙂  Och när vi hämtade Johanna på dagis igår så hittade vi henne barbent ! det var första gången i år . (personalen hade tagit av alla barnen strumpbyxorna).

Nu ska jag och mitt hjärta mysa i soffan och måla naglarna (mina tår och Johannas fingrar) och jag ska fixa mitt nytvättade hår innan vi går ut och köper lite nybakat bröd (och kanske en bulle?) + jordgubbar till frukost .

Önskar dig en HÄRLIG lördagmorgon fylld av lycka ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon vackra dag !”

 1. Linda says:

  Vilket fint paket!´Jag ska också köra med bara ben idag för det känns som sommar nu!

 2. PETRA says:

  Ja, visst är det en helt fantastisk dag! Sommaren är här. Var kommer den ljuvliga bilden ifrån? Ha en super skön pingst! P.

 3. angelica says:

  Vilken härlig frukost!

  Ha en bra dag och tack för en superbra blogg

  kramar!

  Angelica från Karlskrona sweden…..

 4. TACK tjejer för era FINA kommentarer som lyser upp min morgon ! 🙂

  Den fina bilden har jag hittat hos visualize.us .

  Önskar er en FANTASTISK dag ! KRAMAR ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *