Godmorgon vackra sommardag!

Allmänt


Vår resort i Phuket. Scandinavian Laguna Resort.

Idag väckte Johanna mig kl. 07.30 och då vi steg upp så upptäckte jag att det är värsta VACKRA SOMMARDAGEN ute ! Strålande sol från klarblåhimmel och även om det inte är lika varmt som i Thailand så är det ju ändå bara helt underbart med SOL ! 🙂

Så nu sitter vi och mumsar på frukost vid balkongdörren som står helt öppen och med solen som skiner in på oss. Lovely !


Jag önskar så klart att det var här vi satt, på vår veranda i Phuket…

En kul sak som jag fick veta sent igår kväll är att den film som gjordes i vår lägenhet i Phuket nu ligger ute på resortens hemsida så om ni surfar in på Scandinavianlaguna och tittar i högerspalten så står det "VIDEO" och under står det "Standardlägenhet". Klicka på "standardlägenhet" och vips! så får du se en videofilm från vår lägenhet ! 🙂

Nu ska jag återgå till Johanna och frukosten så här kommer dagens:

"När det är som allra mörkast kan vi få kraft av att skriva ner det vi faktiskt är tacksamma över. Livet kanske inte är perfekt, men det kan absolut vara värre."
/Ur "En härlig bok".

Jag tycker själv att det hjälper massor att skriva så jag har skrivit dagbok så länge jag kan minnas.. !


Thailand är FAB!

Jag önskar dig en helt underbar dag ! Och – jag ska föresten lägga ut mer info ang. att hyra vår lägenhet i Phuket senare för den kan du hyra fr.o.m. nu och t.o.m. december.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon vackra sommardag!”

 1. KarolinaN says:

  Förstår att tankarna vill vandra tillbaka till er vackra balkong i Phuket! Tur att det är sommar nu iallafall så att omställningen inte blir gigantisk… Tänk att komma hem till vinter liksom! Ha en bra dag i solen! Kram!

 2. Nelly says:

  Va kul att se er lgh på film. Ja, den altanen skulle inte vara fel att sitta på. Här är det grått o lite blåsigt. Hoppas att solen håller i sig hos er. : )

  Kram

 3. Va härligt att få vakna till lite sol, här är det mulet vilket tyvärr verkar bli en fulovana med den svenska sommaren, men men, imorgon är en ny dag!:)

  Hoppas att ni också får en härlig dag!

 4. Viktoria says:

  God morgon!

  Det är såå fint i ert andra hem 🙂

  Jag & sambon är väldigt nyfikna ang. att hyra lägenheten så jag väntar spänt på mer info 🙂 Underbar dukning i inlägget innan..

  Ha en underbar dag! Kram

 5. Camilla says:

  Hur fick du förstoringen på Lisa Rinnevuo till Thailand? eller har du tryckt upp den där? För så där stor är väl inte tavlan i orginal?

  Undrar för jag vill också ha en….

  Kram Camilla

 6. Sophia says:

  Vilken fin lägenhet ni har i Thailand!! Det är så inspirerande att läsa din blogg och få alla fina tips på inredning. Jag ser fram emot att se mer av din butik!

  Ha en skön sommar!

  Hälningar Sophia

 7. Vad kul att kunna se er lägenhet! 🙂

 8. Nanna says:

  heej. lägenheten är jättefin. Vad skulle det kosta & hyra den, vi ska kanske till Thailand i november eller december? Kram Nanna

 9. Madeleine says:

  Superfin lägenhet. Man vill bara flytta in=)

  Ha det bra och var rädda om er!

 10. Vill du hyra ut din lägenhet?

  Annonsera Gratis på Hyresjakten.se

  http://www.hyresjakten.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *