Godmorgon vackra söndag!

Allmänt

168397-1415
Se på glädjen i Johannas ögon när hon tar sikte på min mobiltelefon. 🙂

Åååå vad det är lyxigt härligt med sovmorgon! 🙂 Idag vaknade mitt hjärta runt 7 och ville ha mat. Då la jag henne brevid mig i min säng, hon åt och sen somnade hon om mot mig. Hur mysigt som helst! Och nästa gång vi vaknade var kl. 9.20 (!) så vi har haft värsta sovmorgonen precis som man ska ha på en söndag. Underbart! 🙂

Nu är TV4 Nyhetsmorgon på här hemma hos mormor och jag verkligen fram emot intervjun som ska vara med han den där Alexander som vi sett på 10000000 bilder tillsammans med Paris Hilton. Jag tror inte att de är ett par, jag tror bara hon tycker att han är en cool, snygg kille som hon vill hjälpa karriärmässigt. Så – det blir jätte spännande att höra vad han säger?!

Ska hoppa i duschen nu och sen äta frukost med mormors goda hembakade bröd 🙂

Jag har shoppat en bok (som jag berättar mer om vid tillfälle) och i den står den här kloka texten – som jag VERKLIGEN gillar – på den här dagen, den 14:e oktober:

"Låt dig inspireras av andra människors åsikter och tankar, men låt dina beslut vara ett resultat av dina egna slutsatser."

Med de orden önskar jag dig en underbart mysig, soft, skön & avkopplande söndag fylld av lyckliga stunder och glada ögonblick!

Söndagkram! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon vackra söndag!”

  1. Zandra says:

    De samma! Hoppas du får en härlig dag med familjen!
    Kram

  2. AnnaStina says:

    Tack Zandra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *