Godmorgon vackra torsdag!

Allmänt

168397-2312
Här ser ni för första gången en bild från vårt sovrum. Johanna myser då jag byter sängkläder häromdagen. Som ni ser så är Johannas säng både ganska stor och hög och man kan öppna den på sidan mot vår säng vilket gör att hon ligger i en egen säng fast hon ligger med oss. Mysigt! Jag visar en mer "ordentlig" bild på sovrumme då jag fått sänghimmeln & sängen är bäddad ordentligt (och Johannas säng står där den ska stå… en bit från vår ;-))

Phuket kl. 11.00, torsdag förmiddag.

Jag är så dagvild att det är helt galet… för mig kan det lika gärna vara lördag, måndag, fredag eller onsdag idag så jag var tvungen att dubbelchecka på internet för att få veta att det faktiskt är torsdag. Det är väl när man befinner sig i ett sånt läge som man kan säga att man har semester / ferie! 😉

Darlingen vaknar kl. 7 i princip varje dag och det gör att vi är uppe med tuppen vilket egentligen är hur skönt som helst för då får vi ut så mycket av dagarna 🙂

I skrivande stund är kl. 11 på förmiddagen och jag har redan hunnit vara iväg ut en sväng. Eftersom internet är såååå trööögt här på vår resort (det tar ca 1 time att lasta ner en bild…) så tog jag på morgon en taxi till "internetresorten" och medan taxin väntade på mig så lastade jag ner bilder i blogg arkivet så att jag kan blogga med dem idag. Vad gör jag inte för er läsare? 😉

Det härligaste med att vara här nere att jag varje morgon kan ta mig klänning, shorts eller kjol och flip flops utan att behöva checka vad det är för väder först för det är ALLTID soligt, varmt och underbart! 🙂

Nu njuter vi dagen! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon vackra torsdag!”

 1. Nettis says:

  Ser toppen gosigt ut där….
  Nyfiken hur det ser ut när du har bäddat.

  //Nettisen

 2. idamarie says:

  åh! vad underbart att bo i thailand :). din blogg e super kul att följa! :).

 3. AnnaStina says:

  Nettis-
  Jag lovar att visa bild då det är bäddat & klart på sovrummet! 🙂 Väntar på en sänghimmel som skulle ha levererats idag men som inte dök upp.. hoppas den kommer imorgon! Kram! 🙂

  idamarie-
  Tack snälla du! 🙂 Ja, det är verkligen underbart att bo här. Jag älskar Thailand! Kram 🙂

 4. Benita says:

  Oh det ser ju jättegosigt ut! 🙂
  Hoppas ni har det bra i värmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *