Godmorgon & välkommen maj !


Vacker bild från en hall/gång ur Allt i Hemmet .  (kolla in det rosa inspirerande barnkalaset i senaste nr. !)

Luleå fortsätter att visa sig från sin allra soligaste sida och det är ju bara helt FANTASTISKT !   Det är så soligt på morgon att jag & Johanna funderar på att ha på oss våra solbriller inne 😉

Vi droppade att gå iväg till majbrasan igår pga att det blev sent för Johanna men vad hände ? Jo, Johanna somnade rekordsent.. visst är sånt lite "typiskt" ? 😉  Men jag känner inte att vi missade något för jag tror Johanna har större glädje av valborgsfirandet då hon är lite större, nu finns risk för att hon mest blivit rädd för alla smällare. Och vi hade en riktigt trevlig kväll här hemma istället .


När jag besöker min bror på hans jobb så följer alltid något med hem, igår blev det favoriten: danska Costume också slog jag till på en Triss-lott så nu ska här skrapas. Tänk om man vann några hundra tusen eller ett par miljoner? Vilken DRÖM ! (jag tycker att det är så kul att titta på triss-skrapandet på Nyhetsmorgon).

Idag fick jag rena sovmorgonen för darlingen slog inte upp sina blå förren 07.05, hela 20 min senare än vanligt. Tjohoo ! 😉 Nu tittar hon på barnTV och jag ska ta tag i dagen här innan jag gör Johanna sällskap i sköna soffan.

Önskar dig en skön & avkopplande 1:a maj och här kommmer en dagenssom sitter på min mammas kylskåp:

"Man skall slösa med skratt och vårda vänskapen."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon & välkommen maj !”

 1. Helena says:

  Go´morron på er! Jag går alltid in på din sida varje morron ( om det inte är för stressigt, då kollar jag den i lugn och ro sen). Den ger mig en kick och inspiration. Din glädje smittar av sig genom skärmen ;-)!! Sköt om er och njut ledigheten!

  Mvh Helena

 2. Hej Helena !

  Å vilken TREVLIG kommentar du bjuder mig på! Tusen TACK !! 🙂 Nu förgyllde du min morgon! och jag blir så glad då jag läser att min glädje smittar av sig. Önskar dig en riktigt härlig 1:a maj och en skön helg ! Kram ! 🙂

 3. Jag skulle vilja ha ett råd av dig

  om man bara kan ha en tidning

  Vilken skulle du rekomendera då

  Jag har inga små barn längre

 4. Att ha det gott –

  Tänker du på interiörtidning eller modetidning ? 🙂 Kram !

 5. Angel says:

  Hoppas ni får en riktigt fin dag

 6. Angel-

  Tackdetsamma ! 🙂 Njut helgen. Kram ! 🙂

 7. Tobias says:

  Ha en avslappad och skön första maj du med 😀

 8. Jag gillar både och

  Kanske du kan ge ett förslag av varje

 9. karin says:

  najs med maj ;D

 10. Vibeke says:

  Hei Anna Stina.

  Jeg gikk inn på bloggen din etter å ha lest om deg i påskenummeret av Kamille, og jeg synes du er virkelig til inspirasjon. Liker stilen din hjemme, og bloggen din er veldig fresh og full av positivitet. Man blir bare glad av å lese den. Du kan kunsten å leve det søte liv 😉 Prøver å få tid til å gå innom siden din hver dag. Keep shining.

 11. Johanna says:

  Din blogg är så underbart positiv jämt, jag gillar det:)!

 12. Petra says:

  Ja, om man bara kunde vinna högvinsten!! =D

  Hade inte suttit fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *