Godmorgon världen!

Allmänt

168397-342

Här är en nyvaken prinsessa klar för dagen! 🙂

Vilken vacker tisdag! Strålande SOL från klarblå himmel = underbart! 🙂 Tyvärr lyser inte solen in lika mycket som vanligt här hemma p.g.a. byggställningarna utanför fönstret men några solstrålar hittar i alla fall in…!

Både 17:e maj och vår Thailand semester närmar sig med stormsteg så idag måste jag få gjort en del på min "att göra lista". Också ska vi äta lunch med söta Kristin och hennes prinsessa på Bölgen & Moi. Där var det LÄNGE sen jag var nu, varför? jo, för att man inte får ta med sig vagnen in… Men idag är det dags för "come back" 😉 Det ska bli jätte mysigt att träffa dem idag för den här lunchen har vi pratat om att ta i 8 månader nu… men bättre sent än aldrig! 🙂

Önskar er alla en strålande dag! Och du – skriv ett kort till din mormor/morfar/farmor el farfar idag om du har dem kvar i livet ! Jag skrev kort till min kära mormor varje vecka och jag kan garantera att lyste upp hennes dagar! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon världen!”

 1. grombaben says:

  Hei. Titter innom bloggen din støtt og stadig. Ser ut som dere har det veldig koselig. I dag skal jeg sende kort til bestefar – takk for at du inspirerte meg!

 2. Maria says:

  Det var en fin uppmaning! Eller ring dem, det känns alltid bra att visa att man faktiskt tänker på dem trots att vardagen är fylld av aktiviteter…..
  Jag gifter mig i sommar och är sååå glad att både mormor, morfar och farmor lever och kan vara med på bröllopet!

  förresten, du bloggar väl lite från thailand också om det går?

 3. Jessica says:

  Tack för dina inspirerande ord, vännen !
  Hoppas och tror att din Mormor sitter på ett moln i himlen och vakar över dig.

  Önskar Er en härlig dag !!

  Kramisar 🙂

 4. AnnaStina says:

  Grombaben-
  vad mysigt att du tittar in här ibland 🙂 Din bestefar kommer att bli SÅ GLAD över posten du skickar! 🙂
  Kram! 🙂

  Maria –
  Ja, ringa är också underbart! 🙂 Det ska så lite till för att glädja de äldre 🙂 GRATTIS till det stundande bröllopet! Och så fantastiskt att din mormor, morfar & farmor får dela dagen med dig! 🙂 NJUT bröllops förberedelserna får det går så fort – plötsligt är dagen där! Lycka till med allt! Och jag kommer SJÄLVKLART att blogga från Thailand varje dag! 🙂
  Kram! 🙂

  Jessica –
  Kära vännen min! Jag blir ALLTID lika jätte glad när jag läser det du skriver. Vad ROLIGT att du hittat mina kort och sätter upp dem 🙂 Men jag fick ju bums lite dåligt samvete för jag inte skickat något kort på länge… förlåt.. lovar att bli bättre på det! 🙂 Du får föresten smsa mig din nya post adress för den tror jag inte att jag har?! Jag väljer att tro som dig : att min mormor sitter på ett moln och vakar över mig och mitt hjärta. Det är en behaglig tanke! Önskar dig och din prinsessa en underbar dag! Hälsa henne med en stor kram från mig! 🙂 Och du – vilken storlek är hon nu??
  Kramisar!! 🙂

 5. Sanna says:

  Vad sött när hon ser lite nyvaken ut.
  Helt underbar dotter du verkar ha!

 6. Anna says:

  Så söt hon är…Hur gammal är hon?

 7. Jessica says:

  Gulle dej 🙂

  Du ska ABSOLUT inte ha dåligt samvete alls för att du inte skickat kort på länge …. Jag lever ju länge på dom jag redan fått som sagt 🙂

  Hoppas att ni hade mysigt på lunchen.

  Jag mejlar dig min nya adress 🙂

  Kramar till dig och lilla söta Prinsessan 🙂

  PS. Min sessa har storlek 98 nu. Men ibland 92 ibland 104 beroende på vilket märke det är….
  Hoppas att du hittade massa fint på Monsoon idag.

 8. AnnaStina says:

  Sanna-
  Tack! 🙂 Och ja, hon är verkligen helt underbar mitt lilla hjärta. 🙂

  Anna-
  Tusen tack! 🙂 Johanna blir 9 månader den 21:a maj så tiden flyger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *