Godmorgon världen!

Allmänt

168397-1592
Idag kör vi Hello Kitty från topp till tå, eller körde kanske jag måste säga för nyss hällde Johanna ut Guccis vattenskål över hela sig så vi är redan inne på outfit nr.2  😉

Efter att plasten försvann utanför vårt hus så startar våra dagar vid fönstret för Johanna tycker att det är sååå spännande när jag lyfter upp henne och vi tittar på människor som går ute på gatan, bilar som kör förbi osv osv. Den enklaste underhållningen kan ibland vara den bästa! 😉

En ny sak är att hon har kommit på att det står saker på våra små fönsterbrädor vid balkongdörren så igår gick 2 ljuslyktor i kras och idag var hon på jakt efter ett par ljusstakar som vi räddade i sista sekunden. Helt otroligt att vår lilla prinsessa plötsligt blivit så STOR! jag tycker att det var som "igår" då hon låg i min mage… Tiden flyger!

Johanna vaknade kl.7 idag och var hungrig, åt, och sov sen rekord länge – till kl. 09! LYXIGT värre!! för mig och JIG som är så morgontrötta 🙂

Nu ska vi ta tag i dagen här. I bakgrunden har vi Nyhetsmorgon på TV4 och ute är det grått höstväder idag men det känns bara jätte mysigt. Dagens plan är att göra lite "Johanna shopping" (barnsäkring till skåp etc.) men innan vi gör något annat så är det frukost som står på agendan här.

TACK så jätte mycket för era underbara kommentarer, jag blev helt rörd på morgon då jag läste dem, ni har gett mig den bästa starten på dagen! 🙂

Önskar dig en riktigt härlig lördag fylld av lyckliga stunder och varsågod – här får du dagens citat ur "er bok":

"Man kan inte tvingas krypa om man känner för att jubla."
/Helen Keller (1880-1968)

Fånga dagen och ha så kul som du bara kan! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon världen!”

 1. grombaben says:

  Lørdag er fantastisk. Håper dere får en herlig dag, selv i Oslogråværet, det er litt koselig også da, kan virkelig kose seg inne med tente lys osv. Selv må jeg løpe på trening nå:) Du, skrev en kommentar nedenfor på Ikeainnlegget om spisebord, vet ikke om du har sett den, har jo så mange som kommenterer om dagene:) Men skulle så gjerne sett et bilde av spisebordet deres, for det er hvitt, ikke sant?

  PS: Du er en av mine favvobloggere og jeg håper at du fortsetter som du holder på, glede og inspirasjon!:)

 2. Evelina says:

  Åh, jag vill också vara 14mån och kunna ha Hello Kitty kläder! Ska ut och shoppa sen och funderar på att unna mig en Hello Kitty-hoodie från H&M! 🙂
  Ha en underbar dag!

 3. sanna n says:

  Grattis till att lägenheten är “öppen” igen, har väntat på samma som du! Det är så underbart! Älskar att läsa din blogg o du sprider så mkt possitiv energi. Drömmer om att snart få bli mamma!!

  Din blogg förgyller min dag!

  Hälsar
  s

 4. Stina says:

  Läste de hemska kommentarerna igår men hade ingen möjlighet att kommentera själv då jag hade en väldigt mammig bebis i famnen. Så jag passar på nu: Jag tycker att det är så himla trist med alla anonyma (oftast) taskiga kommentarer i bloggar. Så fort en blogg blir “stor” dyker de upp. Din blogg är jättehärlig att läsa, du har en sådan fin inställning till livet och bjuder så mycket på dig själv. Jag förstår inte varför du ska få betala ett högt pris och utstå påhopp bara för att du berättar om din shopping och dina framtidsplaner. Det är så trist att allt som inte är “svenssonliv” sticker folk så mycket i ögonen.

  Jag förstår att det är svårt att låta bli att bli sårad, men jag hoppas att du vet att vi är tusen gånger fler som älskar din blogg än som inte gör det. Mina personliga favoriter är dina dagens tips och din “story of my life” (-när kommer nästa avsnitt?).

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga och om du läsenordsskyddar bloggen skulle jag bli jätteglad om jag fick tillgång till “nyckeln”.

  Kram på dig och ha en fab lördag!
  Mvh
  Stina (och Maja hälsar också)

 5. Lea says:

  Hejsan!
  Lite norrbotten info!!!
  Just nu vackert väder och sol,känns som snö i luften.
  Bara 3 grader.Men värre blir det.
  Här blir det storstädning idag!
  Ev.avfrostning av frys!!trist men måste göras.
  Ha en skön dag.
  Många VARMA kramar från norr.

 6. Sophie says:

  Jag har helt missat att du fått elaka kommentarer och jag sitter med tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg för jag förstår inte hur människor kan bete sig på det viset. Varför vill man förstöra för varandra och varförvill man trycka till någon som är så härligt sprudlande, livsglad och inspirerande? Jag vill bara säga att du föryller min morgon VARJE dag då jag går upp 05:00 för att pendla till mitt jobb. Att få sitta ner en stund framför Gizmolinas med en kopp te är morgonlyx på mig och något jag faktiskt längtar till när jag går upp! Du får mig att uppskatta de små sakerna i livet och vara glad för allt jag har omkring mig. Tack! Många varma kramar till dig!

 7. Dessi says:

  Nu har jag missat nåt…vad har folk stört sig på nu då? Jag vill också bara säga att den här bloggen gör mig glad och jag älskar dina dagens tips 🙂 Jag brukar tänka så här-huvudsaken att jag och min familj vet att vi mår bra och är nöjda med vårt liv så skiter jag i vad andra tror och tycker..Ha en underbar lö med familjen,för det ska jag ha 🙂

 8. Lotta says:

  Vad händer med katten nu när ni flyttar vill Thailand? Hoppas att ni får en underbar tid där borta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *