Godmorgon världen!

Allmänt

168397-2373
Här ligger Johanna och dricker välling och myser på internetresorten för några dagar sedan. Jag har bytt minneskort i min kamera och eftersom kameran är ny så upptäckte jag att jag måste köpa en separat enhet för att kunna lasta ner bilder via det minnekortet så – det blir dagens shopping 😉

Phuket kl. 11.40, söndag förmiddag

Internet har tyvärr inte fungerat på vår resort sedan igår förmiddag så nu har vi åkt iväg till den resort där de har trådlöst och vi sitter här och ser en vackert klarblå himmel, blått hav och luften är så där underbart varm & skön 🙂

Dessa sköna dagar är fantastiska! Men – det var lite tråkigt att behöva starta denna internetstund med att radera ett par otrevliga kommentarer som kommit sedan sist jag var inne. Synd att det ska behöva vara så. (Som ni vet så svarar jag av princip aldrig på sånna kommentarer.)

Igår träffade jag föresten för första gången den person som ska hjälpa mig att starta upp den business jag planerar att starta. Han verkar super och jag är övertygad om att han kommer att kunna förverkliga mina önskningar. Det känns fantastiskt spännande att planera för framtiden samtidigt som jag softar och njuter de soliga dagarna för det är då man reser iväg som de mest brilljanta idéerna oftast dyker upp! 🙂

Nu kom maten in här så dags för frukost / lunch.

Dagens från mig till er blir följande:

Le mot din omgivning så ler den tillbaka mot dig! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon världen!”

 1. Titti says:

  Vad tråkigt att det ska behöva komma sånna kommentarer, men har man många läsare så går det kanske inte att undvika. (se problemen för “Engla”!) Avundsjuka är ett utbrett begrepp och svårt att hantera för många.

  Vad är det för buissnes du planerar? *nyfiken* Där nere? Var det inte en time-out?

  Hoppas ni får en härlig dag i värmen, vår dag har också börjat, tidigt som vanligt med 2 barn under 2 år!

  Kram T

 2. AnnaStina says:

  Godmorgon Titti!
  Tack för din trevliga kommentar! :)och Godmorgon! Jag blir IMPONERAD då jag läser att du har 2 barn under 2 år och jag önskar dig den bästa av dagar tillsammans med dem! 🙂 Ja, det är verkligen jätte tråkigt att läsa otrevliga kommentarer och jag såg också att både Engla & Josefine haft problem med det sista dagarna. Trist! Jodå, vi har en skön “time out” men eftersom jag varit karriär fokuserad hela mitt liv så har jag inte helt lätt för att BARA koppla av 😉 så – jag ser den här tiden som en möjlighet att ta tag i det jag tänker starta då jag kommer hem. Jag lovar att skriva mer om det senare!Men jag kan säga så mycket som att den business jag planerar kommer jag att starta hemma i Norge & Sverige, jag bara förbereder den här nere 🙂 Njut dagen och fånga de lyckliga ögonblicken! Kram! 🙂

 3. Anne says:

  En fråga bara? Om du har gått i konkurs, får du starta om nytt bolag igen då? OBS! Hoppas du tar denna fråga som just en fråga och INTE ett påhopp 😉 En stilla undran bara.

 4. Anne says:

  Varför raderar du vissa kommentarer? Vissa är ju inte ens elaka men kanske de inte helt överensstämmer med din åsikt. Är de kränkande och elaka förstår jag dig men vissa har ju bara en annan åsikt än dig. Ta inte allt som kritik snälla Anna-Stina! Alla vill dig inte ont utan har bara frågor och undringar som jag tex. Stor kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *