Godmorgon världen !


God & trevlig lunch hemma hos Øye & Berit sista dagen på resorten = fredag.

Klockan 04.45 tyckte Johanna att det var dags att stiga upp, äta välling och titta på Pippi Långstrump. Men det var inte så konstigt för då var klockan 10.45 thaitid + att hon somnade för natten redan strax efter kl. 17 igår. Så – jag tände massor med ljus inne i stua / vardagsrummet också har vi kost oss där fram till nu då dockhuset lockade inne på hjärtats rum och då har jag passat på att städa bort julen på hennes rum.


Johannas sista dopp i poolen för den här gången….

Ja, du läste rätt 😉  Jag hann inte ta bort julsakerna före vi reste (JIG har städat bort stora saker som granen etc men det är en del små pyntsaker här & där)  så här ska fixas idag för senare i veckan ska det fotograferas här hemma igen och det ser jag verkligen fram emot ! 🙂

 
När Johanna badade så solade jag och min nya bikini en sista stund också bläddrade jag igenom några blader och rev ur inspiration som fick följa med mig hem till Oslo.

Nu vill Johanna väcka JIG så det ska vi göra. När de leker så ska jag packa upp. En skön sak med att komma hem från sitt andra hem är att vi bara har med oss rena kläder hem eftersom jag tvättade allt före vi reste hem.

 
Utsikten från Øye & Berits terrass ( de bor i en likadan lägenhet som vår i huset vid sidan om oss ) den sista regniga dagen.  NU leker Johanna & JIG för fullt och Johanna gav precis pappa valentine presenten.

Jag önskar dig en riktigt MYSIG söndag morgon! Tänd ljus, ät god frukost och kos dig 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon världen !”

 1. Anna says:

  Går aldrig Jig upp med Johanna? Kunde inte han ha plockat bort julsakerna medan ni var borta?

 2. Johanna says:

  Ärligt! Way to skinny nu alltså. Ingen snygg bikibibild alls! Bikinin ser ju tom för stor ut. Nej, ät upp dig, kvinna!

 3. Nilla says:

  Jag tycker att du är superfin, så bry dig inte om vad andra skriver. Alla kan inte se ut som Anna Book, och vill säkert inte göra det heller. Att ni ens orkar skriva sånna här taskiga kommentarer.

  Hoppas ni har det gott i Norge Anna-Stina.

  KRAM KRAM!!!

 4. julia says:

  shit va smal du är! men jag tycker att du är väldigt fin, så ta det inte negativt! blev bara lite förvånad 😉 Ha det bäst! 🙂

  http://mittlivochjaag.blogg.se

 5. pia says:

  Har du anorexia?

 6. pia says:

  Har du anorexia?

 7. Kari/Hestia says:

  Here we go again..

  Tenk dere om før dere skriver i en privat blogg. Sårende kommentarer er unødige. Om man ikke liker de bilder man ser eller det man leser så er det mulig å gå ut av en blogg. Om den som skriver ber om lesernes vurderinger på et spørsmål, er det selvfølgelig helt greit å være enig/uenig og skrive sin mening, men så lenge bloggeren IKKE BER OM TILBAKEMELDING bør leserne bare skrive ting som man selv syns ville vært greit å lese.

  Hjertelig velkommen tilbake til Norge, skjønne mamma og datter.

  -klem-

 8. Silje says:

  Spis mat!

 9. Josefine says:

  Men snälla Kari, att DU orkar bry dig!

 10. Alinde says:

  Men man blir bara så förvirrad! Varför går inte JIG upp med Johanna!? Nu har du haft henne själv i en hel månad, rest runt halva jordklotet, och kan säkert behöva sova!

  Du gör både JIG och Johanna en stor björntjänst. Låt dem bygga upp en relation. En dag kommer Johanna ifrågasätta, det kan du vara säker på! Ge henne tid med sin pappa. Och låt JIG känna att han klarar av jobbet som pappa. Snälla!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *