Godmorgon vecka 41!

Allmänt

168397-1357
Mitt hjärta sitter och leker med sina klossar inne på sitt rum just nu.

I natt vaknade jag vid 5 av att Johanna låg och hostade hur mycket som helst. Men hon vaknar inte, utan hostar mest i sömn så nästa gång vi vaknade var klockan vid 8.30 vilket betyder att vi, som vanligt, är ganska nyuppstigna nu. Jag njuter av att få sovmorgon eftersom jag är hopplöst dålig på att lägga mig i tid..

Nu är TV4 på i bakgrunden och jag ska ta tag i den här vackra höst dagen. Det är ju bara sååå fint ute med alla löv som döljer den fula svarta asfalten. Lovely!

Planen idag är att få gjort en hel del jobb och att träffa Josefine & Elian. Men hjärtats "dagsform" får avgöra hur dagen blir. Jag ska starta med att hoppa i duschen och fixa till mig så får vi se vad dagen erbjuder oss då vi är klara.

Senare idag tänker jag fortsätta "the story of my life" för nu var det ett tag sen sist.

Jag & Johanna önskar dig en en underbar start på den här nya veckan! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon vecka 41!”

  1. Anonymous says:

    Kan du inte berätta om när du väntade prinsessan, hur din graviditet var,när ni fick reda på att du väntade henne. Om ni “försökte” länge osv……..Är så nyfiken på sagan INNNAN sötnosen 🙂
    Kram

  2. Anonymous says:

    Kan du inte berätta om när du väntade prinsessan, hur din graviditet var,när ni fick reda på att du väntade henne. Om ni “försökte” länge osv……..Är så nyfiken på sagan INNNAN sötnosen 🙂
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *