GODMORGON VINTERLAND.

Allmänt

V.a.r.t. tar alla spännen vägen? undrar jag... 😉


Godmorgon sköna bönor ! 

Idag vaknade vi till årets 1:a vita morgon ! Snön har ankommit Oslo och gissa om J blev glad!? Hurra mamma! nu kan jag baka snökakor i storefri! jublade hon !  när vi promenerade iväg till skolan i slasket (det regnar).  Härligt att se hennes glädje !  och skönt att vara igång med skola igen !

Jag vaknade tyvärr superförkyld (min tur nu…) och min plan idag är att köra till Sverige men det går sådär med sommardäck så nu ska jag ta ett par telefoner för att se hur detta ska gå… Men passet ligger där i Strömstad och ropar på mig och visum till USA måste fixas så det vore bra om jag kom mig iväg…  Wish me luck ! och alltså vilken TUR att det är inte nu jag ska resa för den där orkanen Sandy verkar ju inte vara att leka med… !

I går var vi och tittade på Johannas kusiner som hade cheerleadingshow. De ska iväg och tävla i Paris nästa helg och detta var ett genrep och alltså gud så d.u.k.t.i.g.a. de är !  Men så tränar de ju 5 dagar i veckan också…   Och ja, J älskar sina shorts från I dig Denim. hon matchar dem med topp från Soup Store.

Lilla J tyckte att det var SÅ kul att se sina kusiner in action . 

…och efter en stund lånade hon min tfn och gick banans och tog sååå många bilder 😉 Den här gruppen (de äldsta) tränar J´s kusin Martine.

J´s kusin Hedda står högst upp längst fram.

Imponerande ! 

Johanna ska börja i minsta gruppen efter jul och gissa om hon längtar?! 😉

Nej, nu är det bäst jag kör på här om jag ska komma mig iväg för jag måste hinna tillbaka för att hämta J eftersom vi girls är home alone.

Önskar dig en riktigt riktigt BRA start på veckan !

PuSs & KraM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “GODMORGON VINTERLAND.”

 1. Jennifer says:

  Här snöar det för fullt och småttingarna är överlyckliga :)!
  Hoppas att det löser sig för dig så att du kan hämta passet. Ha en toppen bra dag! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Jag körde och allt gick hur bra som helst ! 🙂 Hoppas att dina små har haft xtra kul med snön idag !? Önskar dig en mysig kväll ! Kram !

 2. Mrs Moet says:

  Hej

  Härligt med snö. Här i Gbg är det bara regn och tråkig blåst:(
  Hittade detta och tänkte på dig.
  http://blogg.flygstolen.se/krognytt-fran-new-york/

  Där kan du nog finna några roliga tips inför din resa.

  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Jag körde till Sverige och det tokregnade i Strömstad också… Och då jag kom tillbaka till Oslo var den mesta snön borta så inte lika vitt längre… Tack snälla du för tipset ! ska kolla in det. Njut din kväll ! Kram ! 🙂

 3. Elin says:

  Å, håper ikke du må kjøre m sommerdekk… Hvis du ikke får skiftet, gi et pip, så kanskje du kan låne vår bil en dag 🙂

  • gizmolina says:

   Så otroligt snäll du är ! tack ! 🙂 Jag körde faktiskt iväg med sommardäcken (efter att jag pratat med en kille på byta-däck-stället) och det gick bra. E6 har så mycket trafik att det var lugnt. Önskar dig en riktigt mysig kväll ! Klem !

 4. ElinH says:

  Så gøy med Cheerleading, det går min datter også på! Super morsom sport ! Hvilket lag?

  • gizmolina says:

   Så kul att din dotter också går på det ! 🙂 Johannas kusiner är med i Galaxy så det blir ett naturligt val för J också. Vilket lag är din dotter med i? Njut kvällen ! Klem !

   • ElinH says:

    Jenny er i Viqueens ( Unique) 🙂 De skal ikke til Paris…litt snurt for det, tror jeg! Cheerleading er en utrolig kul sport, også for oss foreldre 🙂

 5. Mona says:

  Hej!

  Cheerleading är en fantastiskt men mycket tuff sport som kräver mycket styrka o träning! Jag rekommenderar alla att se en cheer-tävling – bästa medicinen mot höstdeppighet : ) ps. I Boden finns en inderbar förening Cheer future som aktiverar massor av coola cheer leaders fr dagisålder o uppåt !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *