GODMORGON VINTERTID.

10406975_10152367588235796_6404665786174363144_n

Den här vintern tänker jag göra m.e.r. av sånt som gör mig lycklig!  Och check nya Henne! snacka om att magasinet fått en makeover till det bättre. 

Gooodmorning girls!

Det känns som att klockan är typ lunch men så är den bara 10.14. Vilken LYX!!! och detta är ju den enda dagen på året då vi bjuds på en hel xtra timme tack vare att vi ändrar klockan och det tänker jag verkligen ta tillvara. Så, vi girls har redan gjort iordning alla goodiebags till halloweenfesten, jag har varit iväg ut och handlat (i myskläder) och nu pågår muffinsbak + frukostfix (pannekaker it is).   Sen blir det en soooooft söndag här. Eller jag ska i och för sig städa men ändå… det blir skönt att bara hänga hemma! 🙂

Önskar dig också en riktigt härlig start på vintern för man kan väl säga att vi går över från höst till vinter nu när vi går in i vintertiden även om snön fortsatt lyser med sin frånvaro här i Oslo.  Lite små kallt är det i alla fall och super blåsigt (vi snackar höststorm) så i morse invigde jag min nya super fina fuskpäls som jag fick i present av min älskade mamma då hon var här också hoppade jag i mina Ugg´s.  Och på tal om Ugg så fick Johanna nya underbart fina häromdagen:

10519640_10152367997880796_8471935304232289755_n

Det känns som att jag kommer att bo i den här i vinter för den är så fluffig och mysig och sååå gizmolina…! 

10451117_10152367994525796_1671929785929525749_n

Hur fina är inte dessa rosa godsaker med rosetter bak?!  En kollega till JIG  shoppade med dem till Johanna från USA där de är 50% (!) billigare än här hemma. Synd bara att jag glömde bort att be henne köpa med ett par till mig också… 

Nu n.j.u.t.e.r. vi dagen och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

P.S vi girls kör denna favorit på repeat just nu. Bra musik makes me happy

Varma Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GODMORGON VINTERTID.”

 1. Kristine says:

  Helt enig, luksus å ha en time ekstra i dag – lang formiddag 🙂

  Liker ditt ” Do more of whats makes you happy” skilt.

  Har tittet innom Pottery Barn, der er det mye fint! Takk for tips. 🙂

  HERLIG blogg du har.

  Elsker også når du videoblogger, det er så herlig og positivt å høre din stemme.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för härligt peppande feedback Kristine! 🙂 You made my day!!! och jag ska absolut videoblogga snart igen!

   Önskar dig en riktigt riktigt mysig kväll! Klem!

 2. Erika says:

  Besällde nya Uggs till mig nu i helgen men gick för en fegare färg vilket jag ångrar lite nu när jag fick syn på Johannas supersnygga rosa.
  Men visst kan man inte få för många skor?

  • gizmolina says:

   Nej, man kan a.l.d.r.i.g. få för många skor så kör på och beställ ett par i färg också! 🙂

   Happy Ugg shopping!!! & jag önskar dig en härlig kväll! Kram!

 3. Jessica says:

  Har letat efter en liknande fuskpäls och den där ser ju helt underbar ut:) vilket märke är det och var är den köpt?

  • gizmolina says:

   Den är verkligen lika underbar som den ser ut (och bäst är att den inte ser så fejt ut…). Hittade den hos Zara! så löp & köp! 🙂

   Happy new week !!! Kram!

 4. jessica says:

  Tack för svar :)Det kanske blir ett klick på webbshopen. Bara lite osäker på storlek då Zara kläder ibland kan vara lite små i storleken. Sista jag köpte jacka där så tog jag en large fast jag vanligtvis har S på jackor. Vilken storlek har du på fuskpälsen?

  Happy new week till dig med 😉

  • gizmolina says:

   Håller med om att de ofta är små i storleken men den här pälsen är faktiskt normal till lite stor. Jag har Large på min men hade nog faktiskt t.o.m. kunnat ha medium trots att jag är en size 40 nu (har ätit för mycket gott sista tiden…). Så – om du är en Small så ska du gå för Small på denna! 🙂

   Njut dagen vidare! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *