GODMORGON WEEKEND!

Allmänt

Lite humor ang. allt gott jag tänker mumsa i mig i helgen.

Morning sweeties!

Solen stråååålar över Oslo idag och när jag Johanna kom in och väckte mig runt kl. 08.20 så sa hon att hon vaknat av att hon hade solen i ögonen så den där rullgardinen jag länge tänkt att köpa till hennes rum måste verkligen fixas.  Och då hon väckte mig var jag mitt i en dröm…zzz…en sån där dröm som jag gärna hade drömt klart för att få veta slutet… Men nu, då jag varit uppe en stund, så kommer jag inte ens ihåg vad jag drömde? Är inte det märkligt?

Vet du vad jag gjorde igår kväll, då våra fina middagsgäster gått hem? Jag spelade in en videoblogg ute på terrassen! Men vad händer? Den lagrades inte 🙁  Så, jag spelade in en ny, men den lagrades inte heller 🙁  Sååååå trist! och något är uppenbarligen fel på min mac så måste ta med den till sjukhuset till veckan också får jag hoppas att det inte är något allvarligt utan kanske bara ett tecken på att jag har för många bilder lagrade och måste föra över dem till en hårddisk…

Weekend flowers – check!  Och alltså mina byxor! det finns inte skönare!  De kommer från Chill Norway och är dagens b.ä.s.t.a. shoppingtips!!! så löp & köp säger jag bara! (jag har de även i rosa, från förra året, ni vet de byxor jag nästan alltid reser i…).

Vi hade våra fina vänner över på middag och kvällen avslutades med att girlsen lekte butik. Den där papp-kiosken från IKEA var verkligen ett b.r.a. köp!

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen tänkte vi girls ta en tur på markedsdagen i Skovveien. Jag brukar aldrig gå på sånt men så ligger ju Cathrine Hammel butiken där och den lockar… 😉

Önskar dig en en helt fantastisk lördag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GODMORGON WEEKEND!”

  1. I am greatly weighed down by your opinions for that specific tale. A additional deeper and staged expertise could well be very fine for me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *