Godnatt !

… det är exakt vad jag gjorde nu då jag läst igenom alla dumma kommentarer ang. att jag tog med mig mitt hjärta ut i vagnen en stund idag för första gången på 5 dagar. Jag är HELT SÄKER på att jag inte fått en enda av era hemska kommentarer om jag tagit med mig min dotter på en tur i parken… MEN – eftersom jag gick och fixade mina naglar så fick ni något att " bita i " !

Ja, ni – jag undrar verkligen vad ni som skriver dumma kommentarer har för målsättning med det ?  och jag tycker synd om er som verkar "söka" tillfällen att få skriva något elakt. Idag bjöd jag på ett så : VARSÅGODA !  hoppas ni känner er riktigt nöjda med de kommentarer ni presterade och att ni mår bra när ni ser er i spegeln i kväll när ni borstar tänderna. 

Och om målet var att få mig att må dåligt ? så måste jag tyvärr göra er besvikna för jag gjorde helt enkelt precis som det står på kortet: jag tog ett djupt andetag också släppte jag hela saken för jag har betydligt viktigare och mer spännande saker att tänka på ! 🙂

Godnatt & sovgott mina vänner ! ♥

Kategori: Allmänt | 48 Comments

48 responses to “Godnatt !”

 1. emma says:

  Bra att du stuntar i alla fjantar!

  Förresten, har vi fått reda på vem som vann prinsesstältet? 🙂

  Kramar!

 2. Emma-

  Ja, eller hur ! 😉 Jag tänker presentera vinnarna av det söta tältet imorgon så håll utkik ! 🙂 Önskar dig en underbar weekend ! Kram 🙂

 3. Linn says:

  Följde vad som nästan liknade en debatt i tidigare inläggen, och tänker helt spontant att DU vet vad som är bäst för din dotter. Det kan väl vi som läsare helt och fullt lita på? 🙂 Härlig blogg du har! Har sagt det förut men kan säga det igen; bloggen är en inspitationskälla. Ha en bra helg! Hälsningar från nära Luleå

 4. Linn says:

  Ser nu att det kanske ser ut som att jag ifrågasätter dig, jag menar inte så! Menar till de läsare som ifrågasätter Johannas hälsa osv. Kände att jag måste tydliggöra det 🙂

 5. Anonymous says:

  din blogg är så himla bra! väldigt inspirande! en sådan mamma du är vill jag bli!

  du har gjort rätt i att bosätta dig i oslo med. där har jag med växt upp! världens underbaraste stad!

  fortsätt med ditt bloggande som du gör. super bra. 🙂

  kram

 6. Anna says:

  Du ær en super mamma! Synd med folk som ska tycka till om allt. Håller med Linn, klart du vet bæst sjælv. Inte læsare som bara ser en liten del av ditt liv.

  STÅ PÅ!

  Sov gott 🙂 Kram från Anna

  ps. du var jættefin i rakt hår och uppsatt!

 7. Linn, Vendela & Anna-

  TUSEN TACK för era fina kommentarer ! 🙂 de värmer mitt hjärta och gör mig HAPPY !! Det är sånna som er som inspirerar mig i mitt bloggande. TACK ! 🙂 Jag önskar er alla 3 en fantastisk weekend fylld av lyckiga stunder ! Kramar ! 🙂

 8. Det blir fel hur man än gör för de negativa. says:

  Hade du inte gått ut hade de tyckt att du varit inne för länge med Johanna och nu när du gick ut, fick du "skit" för det. Folk är tragiskt nog så negativa! Lyssna inte på dem, du är så duktig och inspirerande! Sparar alla interiörbilder du lägger upp i min inspirationsmapp, otroligt bra smak!

  Och Johanna strålar ju på bilderna i inlägget innan, så turen gjorde henne gott! 🙂

 9. Det blir fel hur man än gör för de negativa –

  TACK så jätte mycket för din trevliga kommentar! Håller med dig 100%, för vissa blir "allt" fel 😉 Och tusen TACK för fina ord 🙂 KUL att jag inspirerar och ja, Johanna var SÅ lycklig över sin walk med vagnen idag. Önskar dig en lovely weekend ! Kram 🙂

 10. Jeanette says:

  Nu har jag inte kommenterat på länge men efter att ha läst alla dumma kommentarer, en hel del verkar ju vara skrivna av samma författarinna, så måste jag bara säga att jag blir helt otroligt fascinerad över att man är så snabb att döma.

  Med tanke på att du varit mamma i 3 år så har du ju uppenbarligen lite sans och balans.

  Hoppas verkligen att du kan lämna kommentarerna och inte låta de göra dig illa.

  Vi är många som läser och uppskattar din blogg med alla härliga bilder!!

  Ha en riktigt go´ helg!

  Kramar

  Jeanette

 11. Jeanette says:

  Slutar aldrig att förvånas över hur elaka msk kan vara. Känns nästan som om en del av inläggen är skrivna av samma person men jaja hoppas iaf att du inte tar åt dig!

  Du har ju varit en god mamma åt Johanna i 3 år så jag tror def. att du har omdöme!!

  Önskar en riktigt go´ helg!!

  Kramar från Jeanette

 12. Jeanette says:

  Oopps…nu blev det två inlägg och jag som trodde det första var förlorat!!

 13. Anna i Sundsvall says:

  Ta verkligen inte åt dig, det kan inte vara föräldrar som skriver. Man vet då vad som är bäst för sitt barn och luft har ingen mått dåligt av! Åhh vad trist med sura personer som inte har annat att göra, puts väck!

  Gillar din blogg SKARPT!

  Kramar från Anna i norr

 14. Petra says:

  Hejsan! Ja håller helt me.. irriterande då man måste skriva sånt elakt! Du e en underbar mamma o hjärtat ditt höll ju på att krya sig så en tur i uteluften kanske gjorde henne helt bra. O dessutom så tycker ja att de e lika viktigt att mamman får en egen stund emellanåt.. då mår barnen o bra!

  Sköt om dig o fortsätt i samma stil!

  Petra

 15. LoEM says:

  Godmorgon 🙂

  Har ni också snö idag? (Vart tog våren vägen?)

 16. sirpa says:

  hej.

  vart chockad av inlägget,herre gud säger jag bara……….

  strunta fullkomligt i de människor som måste ösa skit.det kanske bara är avundsjuka.

  bra att ni gick iväg en stund idag då vet vi att sessan mår bättre:)

  bra att du bara släppte skiten!

  jag hejjar på dig.

  önskar er en jättefin dag.

  kramar till er töser!

 17. jenny says:

  Keep calm and carry on!

  tråkigt med dom som har negativa åsikter men folk ska alltid ha nått att störa sig på ,en sjukdom vi har i sverige är ju den svenska avensjukan och att andra inte kan glädjas åt någon annans framgång,har ni det så i norge ochså? jag vet att du inte tar åt dig av kritik och du verkar vara en våldigt varm o speciell människa så forsätt med vad du gör. ha det bäst o trevlig helg (o du barn har aldrig dött av lite frisk luft eller har varit inne i en lägenhet i några dar du vet bäst vad som funkar för din familj)

 18. maria says:

  Ja jag bara sitter och gapar..hur människor är..vem har rätt att anklaga en annan hur man sköter sina barn??? NÄÄ Anna Stina, helt rätt att skaka av dig, ingen annan än du känner lill prinsessan och hon mådde ju bra av att komma ut en stund!! Helt rätt!!!!

  Vet du vad jag tror dessa tokiga kommentarer bottnar i? :Avundsjuka!!Och det är härligt att komma ut i friska luften när man varit inne länge och varit sjuk.Har själv barn så jag vet!

  Ha en underbar helt med Johanna och njut av livet!

  Stora kramar från Maria i Luleå

  ps.köp proviva med mangosmak, de gillar småttingarna!jättebra för magen! 🙂

 19. fruhelle says:

  Fortsätt som du gör och bry dig inte om taskiga kommentarer. Din blogg får mig att må fantastiskt bra och jag är tonårsmorsa. Det är toppen att läsa och få inspiration … minnas småbarnsåren.

  Kram/H

 20. Kicki says:

  Herregud!! att folk bara orkar ödsla negativ energi på en så sprudlande och fin mamma som du verkar vara! Våra barn mår bra när vi mår bra, och om vi inte unnar oss lite tid med oss sjävla, så kommer vi bli bittra, och det mår dom sämre av! så you go!! din dotter kommer tacka dig, för den fina(både till utseende och själ) mamma du är!

 21. Malin.E says:

  Jag tror folk har för lite att göra eller så har de inga ungar, det är väl många gånger man tar ut ungar när de precis varit sjuka eller är sjuka, de blir oftast inte så dåliga som vi i sin sjuka och det smittas inte heller när det väl gått 5 dagar kan jag säga. Det smittar som mest innan det brutit ut.Jag reflekterade inte ens över detta när jag läste. Sitter ni o letar fel????

 22. Ciccie says:

  Bra skrivet Anna-Stina!

  Ta ingen skit från såna människor, det grundar sig bara i en sak: Avundsjuka!

  Ha en fin fredag fina du!

 23. Madeleine says:

  Ja usch vilka elaka kommentarer det var. Dem hade aldrig vågat säga det öga mot öga. Bara sånna där fegisar som sitter hemma bakom datorn o njuter av att vara elaka….sorgligt. Men underbart att du inte tar åt dig! Du vet ju bäst vad Johanna klarar av osv. Du verkar vara en sån underbar mamma! Trevlig helg. Kram en trogen läsare 🙂

 24. Jessica says:

  Sååå bra skrivet! Du är helt klockren! Och självklart världens bästa mamma till Johanna..

  Avundsjuka folk finns överallt

 25. Jenny says:

  Det här börjar bli tjatigt… en bloggare gör något dumt, någon kommenterar, 100 personer skriver tillbaks om hur bra och duktig bloggaren är och hur dum och avundsjuk den som kommenterade är. Har vi inte kommit längre och blivit vuxna nog att inse att alla inte smeker en medhårs och tycker precis som vi?! Jag tror att Anna-Stina både har nog skinn på näsan och självförtroende att klara av det! Hursomhelst, dessa draman som utspelar sig i bloggvärlden upphör aldrig att förvåna mig!

 26. C says:

  Jag blev jätteledsen för de påhopp vi som hade en invändning har mottagit. Jag har sakligt och med respekt framfört min syn på det hela – likväl som A-S ger sin syn på saker bloggen. Vi har alla rätt till en åsikt, men absolut inte att bli otrevliga. Dock tycker inte jag hade jag har varit det… Det gör mig ledsen att alla aggressivt skrivande läsare buntas ihop med oss som helt enkelt tyckte annorlunda.

  Jag tror att du är en bra mamma.

  Jag skulle reagerat om det var parken, naglar eller matbutiken.

  Jag är nog din trognaste bloggläsare och har aldrig kommenterat annat än positivt om allt.

  Nu gjorde du något som upprörde och då blev det upprörda känslor.

  Vi andra har väl lika stor rätt att få uttrycka våra åsikter om det du skriver om, som du har…? Om det inte är ok tycker jag du ska stänga kommentarsfunktionen.

  Kramar på alla! Jag önskar alla en skön fredag!

 27. Mia says:

  Har du frågat Dansken om du fick använda hans flickrfoton? Det är copyright på dem nämligen.

 28. Alinde says:

  Tack C, för ett mkt bra inlägg och svar i "debatten"! Håller med dig exakt. Just det med att behöva buntas ihop med dem som bara skriver elakt….Trist!

 29. Å says:

  Man har väl ett kommentarsfält för att få både ris o ros..eller?

  Det låter på er strykamedhårsmänniskor att vi som kommenterat "negativt" om skönhetsbesöket tycker att Anna Stina är en dålig mamma,men HALLÅ!!! Det handlar inte om det,utan man måste kunna ta både ris o ros som en vuxen.

 30. Lisa says:

  Det är riktigt hänsynslöst mot andra att ta med ett barn som "har bajskalas" i fem dagar och fortfarande är sjuk till butiker, särskilt matbutiker, där andra kan bli smittade. Att inte kunna ta till sig det, utan skriva att kommentarerna är "elaka" är rätt barnsligt. Vi är många som inte vill bli sjuka, eller vill att våra barn blir det. Det minsta man kan kräva är att man inte träffar andra människor så länge man är sjuk.

 31. Millan says:

  Hallo! Visst är det sjukt tråkigt att folk måste kommentera ovesentliga saker! Jag tycker att visst skall man kunna ta kritik men det får vara någon måtta på kritiken!

  Jag älskar din blogg och tycker verkligen att du är en super mamma!!

  Ta inte åt dig!

  Kram till Johanna och till dig/Millan

 32. Malin says:

  Ha ha ha så klockrent, gillar den stilen: jag tog ett djupt andetag också släppte jag hela saken för jag har betydligt viktigare och mer spännande saker att tänka på ! 🙂 You go girl……….

 33. Å says:

  Om man tycker att kritiken är så fruktansvärt elak,ja då har man inte fått mycket kritik i livet. Alla gör som dom vill,men jag personligen vill inte träffa någon som är sjuk vare sig det är en liten tjej eller en stor karl.

 34. Jane says:

  Og herved har denne bloggen mistet en leser for alltid…

  Jeg har vært en trofast leser av denne bloggen i lang tid, men synes etterhvert det ble veldig, veldig ensformig…for meg virker det som om AS ikke har helt kontakt med virkeligheten – livet dreier seg om litt mer enn fargen rosa, hair-extensions, negler, shopping etc… Ikke tåler AS så mye som et fnugg av negativ kritikk heller… Jeg tok en liten pause, men gikk inn og leste litt i bloggen igjen i kveld, og hva finner jeg? Jo, en AS med fortsatt like liten kontakt med virkeligheten, fortsatt like hårsår i forhold til kritikk…og fortsatt veldig "meg, meg, meg"….

  Rosa er en fin farge, men livet byr på litt flere nyanser enn det! 🙂

 35. Linda says:

  När man släpper in människor i sitt liv genom en blogg av denna karaktär får man helt enkelt räkna med att få ris och ros.

  Alla människor har olika tycke och smak, man får helt enkelt vara överens att man inte alltid kan vara överens, MEN, nog måste man väl ändå ha respekt för andra människors åsikter?

  I en blogg låter kritik oftast värre än den är då man inte kan höra nyansskillnader i tonläget när kritiken framförs.

  Som mamma till många barn, måste jag dock tillstå, att det kanske inte var det mest genomtänkta beslutet att ta med lilla J på ett nagelbesök och då baserar jag enbart mitt påstående på vad A-S själv skrivit i sin blogg om ett envetet och drygt virus som tydligen cirkulerat på dagis.

  Som tidigare nämnts har man ju inte bara sitt egna barns bästa att ta hänsyn till, vi har även våra allra minsta som kan bli oerhört dåliga, detsammma gäller ju även våra äldre, gravida mfl.

  "Take a deep breath and let it go " låter kanske inte som den bästa reaktionen på människors åsikter.

  Kanske bör man vara lite mer lyhörd för andra människor och faktiskt kunna ta till sig lite konstruktiv kritik, trots allt visar ju dessa kommentarer att man faktiskt bryr sig om lilla J ?

  Det är okej att säga

  -" Fine, det kanske inte var mitt smartaste drag, men ingen är perfekt. Jag har dragit lärdom av detta…..kanske ni trots allt har rätt i det ni säger ? "

  Eller är jag helt ute och seglar nu ?

 36. Alinde says:

  Linda: Nej, du är inte ute och seglar. Precis vad jag tänker med! " Take a deep breath and let it go" är en märklig kommentar till medmammors råd om magsjuka barn!

 37. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 38. This is a truly fantastic read for me, Must admit that you are one of the greatest bloggers I ever saw.Thank you for posting this useful post.

 39. film izle says:

  good quality post thanks

 40. good quality post thanks

 41. Patato says:

  Hi! I just love eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 42. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 43. my site says:

  This is such a good reference that you are giving and you provide it away for free. I like seeing websites which understand the worth of providing a good quality resource for totally free.

 44. thxx for dat postje, purchase ultram, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]purchase ultram[/url], http://tramadolonline.groupsite.com purchase ultram, 297333,

 45. qlpracs says:

  9WL3cL dkifmxrofmlg, [url=http://gqpmqfcooshr.com/]gqpmqfcooshr[/url], [link=http://ehiycwnztzhp.com/]ehiycwnztzhp[/link], http://gcyuqpnqkbfm.com/

 46. good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *